EXTERIEUR

EEN GROTERE DOSIS MINI.

Met zijn krachtige constructie, brutale SUV design en imposante vormgeving straalt de elektrische MINI Countryman zelfvertrouwen en avontuur uit.

MINI Countryman Electric - exterieur - silhouet MINI Countryman Electric - exterieur - silhouet

EIGENTIJDS MINI-MALISME.

We hebben al het overbodige weggelaten en de aspecten waarvan je het meest houdt, versterkt. Wat overblijft, zijn de mooie, stoere looks, de ranke lijnen en de 100% ontembare MINI spirit. Deze SUV brengt je extreem comfortabel naar opwindende plekken. Het is je betrouwbare, volledig elektrische reisgenoot, met nog meer onverschrokkenheid van de MINI Countryman – en minder van al het andere.

WELKOM IN HET KRACHTHONK.

De elektrische MINI Countryman is robuust knap en moeiteloos stijlvol, en is net zo thuis in de stad als in de natuur. Zijn indrukwekkende uiterlijk wordt verfraaid door zijn achthoekige grille, opvallende koplampen en motorkap met zogenoemde 'powerdome'. De korte overhangen voor en achter en intrigerende contouren geven de slanke MINI Countryman een verfijnde expressie. Omdat hij verkrijgbaar is in vier uitvoeringen, vind je beslist de juiste metgezel voor je avonturen.

MINI Countryman Electric - exterieur - vooraanzicht MINI Countryman Electric - exterieur - vooraanzicht
MINI Countryman Electric - exterieur - zonnedak MINI Countryman Electric - exterieur - zonnedak

MINI TO THE MAX.

Dit is onze grootste MINI ooit – zowel in afmetingen als in volwassenheid. De elektrische MINI Countryman is 13 centimeter langer en 8 centimeter hoger dan voorheen. Het is een auto om rekening mee te houden, die meer dan genoeg ruimte biedt voor allerlei interessante plannen, met of zonder je gezin of vrienden.

DE WAAGHALS HERKEN JE AAN DE DETAILS.

Overal waar je kijkt, ontdek je weer iets bijzonders. De lichtmetalen wielen zijn brutaler, slanker en aerodynamischer van vorm. De handige dakrails zijn nu standaard uitgevoerd in Piano Black. En de C-stijl is nu uitgevoerd in een stijlvol design. Met keuze uit vier stijlopties is er altijd een MINI design dat jouw karakter goed weergeeft – Essential, Classic, Favoured of de JCW stijl. Elke uitvoering omvat specifieke functies en op maat gemaakte designdetails.

MINI Countryman Electric - exterieur - wielen MINI Countryman Electric - exterieur - wielen

PRESTATIEGERICHTE ALLROUNDER.

Ons gamma lichtmetalen 17” tot 20" wielen (tot 21" als accessoire) straalt puur zelfvertrouwen en onverschrokken individualiteit uit en staan voor de meest intense vorm van MINI. En dankzij hun lichtgewicht design en de gebruikte gerecyclede materialen dragen ze in twéé opzichten bij aan het verkleinen van onze CO2 voetafdruk – zowel tijdens de productie als tijdens het rijden.

"Onze puristische en vooruitstrevende benadering combineert de eenvoud van functionele elementen met de emoties waar MINI om bekendstaat."

Oliver Heilmer, Head of MINI Design

BOVENOP EEN BEETJE EXTRA KLEUR.

Onze modellen hebben zich altijd onderscheiden van de rest en met de elektrische MINI Countryman is dat niet anders. Het dak is optioneel in meerdere opvallende contrasterende kleuren leverbaar, samen met een stijlvol design voor de C-stijl. Het openen van het grijs getinte zonnedak is een kwestie van een druk op een knop en een automatische windgeleider zorgt voor de balans tussen vrije lucht en comfort.

MINI Countryman Electric - exterieur - dak MINI Countryman Electric - exterieur - dak
MINI Countryman Electric - exterieur - welkomstverlichting MINI Countryman Electric - exterieur - welkomstverlichting

JE BENT ALTIJD WELKOM.

Instappen in de elektrische MINI Countryman is altijd een speciale gebeurtenis. Als je de MINI nadert of juist verlaat, speelt zich altijd een welcome & goodbye animaties enscenering af die past bij je stemming. Optioneel omvat die ook de verlichting voor en achter, met drie lichteffecten om uit te kiezen, en optioneel een projectie van het logo op de grond vanuit beide buitenspiegels.