AFMETINGEN

MINI VAN NAAM. MEGA VAN NATURE.

Bij het kiezen van een auto worden de afmetingen nog wel eens vergeten. In deze handleiding vind je alle afmetingen van de ELEKTRISCHE MINI COUNTRYMAN. We leggen ook uit waarom het goed is om deze te weten.
MINI Countryman Electric - driekwart - afmetingen MINI Countryman Electric - driekwart - afmetingen MINI Countryman Electric - driekwart - afmetingen
MINI Countryman Electric - afmetingen - parkeerterreinen en garages MINI Countryman Electric - afmetingen - parkeerterreinen en garages

PARKEERPLAATSEN EN GARAGES.

Als je een eigen garage hebt, wil je zeker weten dat je MINI daar goed in past. De nieuwe ELEKTRISCHE MINI COUNTRYMAN is 4.445 mm lang, 2.069 mm breed (inclusief buitenspiegels) en 1.635 mm hoog.

DRAAICIRKEL 11,6 METER.

De draaicirkel van een auto is de minimale ruimte die nodig is om een volledig rondje te rijden (bijv. bij het keren). De ELEKTRISCHE MINI COUNTRYMAN heeft een kleine draaicirkel van 11,6 m en is daarmee bijzonder wendbaar voor een auto van dit formaat. Dat is ideaal bij het rijden door de stad, in druk verkeer en bij krappe parkeerplaatsen. Ook bochtig offroad terrein gaat hij zelfverzekerd aan.

MINI Countryman Electric - afmetingen - draaicirkel MINI Countryman Electric - afmetingen - draaicirkel
MINI Countryman Electric - afmetingen - wielen MINI Countryman Electric - afmetingen - wielen

17-20” LICHTMETALEN WIELEN.

Onze lichtmetalen wielen in de maten 17-20" (tot 21" als accessoire) geven je ELEKTRISCHE MINI COUNTRYMAN een uitgesproken, individuele uitstraling. De wielmaat is een persoonlijke keuze en hangt af van je smaak qua design en je prioriteiten. Grotere wielen zien er fantastisch uit, maar ze zijn wel iets zwaarder en kunnen het energieverbruik verhogen. Waarom vraag je je MINI dealer niet om meer informatie? Misschien kun je een proefrit maken om het verschil te voelen.