MINI FINANCIAL SERVICES

GEMAKKELIJK. SLIM. NET ZO INDIVIDUEEL ALS JIJZELF.

Je hebt de MINI gevonden die perfect bij je past. Met MINI Financial Services is hij binnen bereik. Of je nu interesse hebt in een betaalbaar lease-aanbod of een financiering, eventueel inclusief verzekering en onderhoud, wij hebben de juiste oplossing voor jou. Vol vertrouwen, wel zo fijn bij iets dat zo belangrijk is.

MINI Financial Services - overzicht - illustratie oplossingzoeker

LEASEN OF FINANCIEREN?

Ontdek ons aanbod van lease- en financieringsproducten – en profiteer van alle voordelen die MINI Financial Services te bieden heeft.

KRIJG NOG MEER MINI VOOR JE GELD.

Met MINI Financial Services is je perfecte nieuwe MINI binnen handbereik. Ons uitgebreide aanbod van financieringsmogelijkheden maakt je droomauto realiteit. Waarom zou je je dromen beperken?

+ Accessoires

We bieden individuele oplossingen waarmee je extra uitrustingen en accessoires kunt meenemen in de overeenkomst. Van een aerodynamische dakkoffer of een complete winterwielset met banden tot aan de installatie van een wallbox bij je thuis: MINI Financial Services helpt je op weg. Dat gaat dus veel verder dan alleen het rijden.

+ Services

Je MINI in topconditie houden en jou ontzorgen behoort ook tot ons dienstenpakket. We kunnen ook aanvullende diensten aan je overeenkomst toevoegen. Bijvoorbeeld een bandenservice of aanvullende snellaadoplossingen. Misschien heb je liever MINI Service Inclusive met state-of-the-art onderhouds- en reparatiefaciliteiten  – en zo nodig met vervangend vervoer.

+ Verzekeringen

Ook verzekeringen kunnen worden opgenomen in je overeenkomst met MINI Financial Services. Onze MINI Top Cover verzekering is samengesteld met dezelfde aandacht voor detail als jouw MINI. Onze uitgebreide dekking voor jouw geëlektrificeerde MINI is bijvoorbeeld niet zomaar een verzekeringspolis, maar een belofte. Die omvat ook de expertise van onze technici, die jouw MINI met uiterste zorg behandelen.
MINI Financial Services – financiering – service MINI Financial Services – financiering – service

CONTACT OPNEMEN.

Neem bij vragen over MINI Financial Services contact op via csc@mini.nl. 


Of bel 070 41 47 510 (lokaal tarief, op werkdagen tussen 08.00 en 19.00 uur).