DIGITALE BELEVENIS

EEN DIGITALE MEGASPRONG.

Verwen je zintuigen en geniet van het samenspel van licht, geluid en gevoel, allemaal geoptimaliseerd om bij je stemming te passen. Vorm elke rit om tot een onvergetelijke digitale belevenis. Welkom in de interactieve toekomst van MINI.
MINI Electric Countryman - digitale belevenis - bedieningssysteem

Het nieuwe MINI Operating System 9 biedt toegang tot een geheel nieuwe, intuïtieve gebruikerservaring en zorgt dat je meer dan ooit verbonden bent en de controle hebt – op elke reis. Het systeem is geoptimaliseerd voor jouw interactie met het bijzondere OLED touchscreen en de MINI Intelligent Personal Assistant die je met je stem bedient; zo geniet je van meer intelligente personalisatie dan ooit tevoren.

MINI EXPERIENCE MODES VOOR INTENSE MINI MOMENTEN.

Creëer een unieke, alle zintuigen aansprekende belevenis voor jezelf en je passagiers. Dompel je onder in diverse bijzondere werelden in je MINI Electric Countryman. Elke modus biedt een eigen creatieve sfeer en geluidspalet. En met de Personal Mode kun je zelfs via de MINI App je eigen foto's op je smartphone kiezen als achtergrond van de MINI Interaction Unit. De kleuren van de sfeerverlichting en het optionele Head-Up Display passen zich automatisch aan bij de foto's die je hebt gekozen. Dus verwen jezelf en breng je interieur tot leven.

JE PERSOONLIJKE ASSISTENT IN JE MINI.

MINI Electric - digitale belevenis - spike MINI Electric - digitale belevenis - spike

MINI INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT – OPTISCH BEGELEID DOOR MINI.

Een stemassistent heeft voor het eerst zijn weg gevonden naar de cockpit van de MINI-modellen. De MINI Intelligent Personal Assistant kan worden geactiveerd met de begroeting „Hey MINI” of door op de push-to-talk-knop op het stuur te drukken. Spraakgestuurde interactie op het ronde OLED-scherm neemt de vorm aan van een animatie met grafische elementen, typografie en een avatar. Wat het display betreft, kunnen bestuurders kiezen tussen „MINI” — een gestileerde afbeelding van een MINI — en de nieuwe digitale MINI-assistent, bekend als „Spike”.

De MINI Intelligent Personal Assistant bedient de belangrijkste functies van uw MINI, zoals de navigatie, telefonie, de radio of zelfs het regelen van de temperatuur. Misschien is er iets dat je moet weten over je reis. Het weer.

KLAAR OM TE VERBINDEN.

Rijden is simpel als je een digitale reisgenoot hebt én toegang tot talloze intelligente connectiviteitsfuncties, die zonder meerprijs tot de standaarduitrusting behoren, en die gebruiksgemak, veiligheid en connectiviteit bieden. En als je jouw MINI wilt laten voorzien van nog meer digitale diensten, dan kun je te allen tijde upgraden.

Wil je meer connectiviteit?

In combinatie met het optionele MINI Connected Pack heb je toegang tot een steeds groeiend aanbod aan praktische functies en entertainment apps, waaronder opties voor gaming, muziek en videostreaming. Je kunt nu ook een vorm van in-car gaming verwachten, die uniek is in de autowereld.

Bestuurder en passagiers kunnen in de AirConsole app zogenoemde casual games spelen zolang de MINI stilstaat. Muziekstreaming apps als Spotify en Amazon Music zijn aangepast aan MINI Operating System 9, zodat die perfect integreren in de ronde MINI Interaction Unit. Zo kunnen MINI rijders en hun passagiers genieten van intuïtieve en visueel aantrekkelijke muziekstreaming. Apple CarPlay en Android Auto zijn ook beschikbaar in MINI Operating System 9 voor draadloze smartphoneconnectiviteit.

Behalve weergave op de MINI Interaction Unit kan het systeem relevante informatie ook weergeven op het optionele Head-Up Display.

MINI Electric Countryman - digitale belevenis - connected upgrades

JE MINI TE ALLEN TIJDE UPGRADEN.

Je kunt nu flexibel extra connectiviteitsfuncties en -pakketten boeken nadat je MINI is afgeleverd, dankzij onze MINI Remote Software Upgrades. En als de bijbehorende hardware is geïnstalleerd, kun je in je MINI ook andere geweldige digitale premiumfuncties gebruiken, zoals Driving Assistant Plus, High Beam Assist en Remote Engine Start. De upgrade opties en inhoud kunnen variëren, afhankelijk van land, model, uitrusting en staat van de auto.

Remote Software Upgrade.

Houd je MINI up-to-date.

Je kunt gratis over-the-air software updates en verbeteringen voor je MINI ontvangen. En afhankelijk van land, model, uitrusting en staat van de auto kun je zelfs in aanmerking komen voor aanvullende nieuwe functies en verbeteringen – gratis en regelmatig.