DIGITALE BELEVING

EEN DIGITALE MEGASPRONG.

Verwen je zintuigen en geniet van het samenspel van licht, geluid en gevoel, allemaal geoptimaliseerd om bij je stemming te passen. Vorm elke rit om tot een onvergetelijke digitale beleving. Welkom in de interactieve toekomst van MINI.
MINI Countryman Electric - digitale beleving - bedieningssysteem MINI Countryman Electric - digitale beleving - bedieningssysteem
De iconische MINI Interaction Unit vormt het hart van het digitale centrum. Het bijzondere OLED-display draait op het nieuwe MINI Operating System 9 en maakt het mogelijk om de MINI Intelligent Personal Assistant met je stem te bedienen. Alles valt op zijn plek voor optimale connectiviteit en controle.

MINI EXPERIENCE MODES VOOR INTENSE MINI MOMENTEN.

Dompel je onder in diverse bijzondere werelden in je ELEKTRISCHE MINI COUNTRYMAN. Elke modus biedt een eigen creatieve sfeer en geluidspalet. Met de Personal Mode kun je zelfs via de MINI App je eigen foto's op je smartphone kiezen als achtergrond van de MINI Interaction Unit. Dus leef je uit en breng je interieur tot leven.

JE PERSOONLIJKE ASSISTENT IN JE MINI.

MINI Countryman Electric - digitale beleving - Spike MINI Countryman Electric - digitale beleving - Spike

MINI INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Een complete stemassistent heeft voor het eerst zijn weg gevonden naar de cockpit van de nieuwe modellen van MINI. Je kunt de MINI Intelligent Personal Assistant activeren met de begroeting "Hey MINI" of door de spreekknop op het stuurwiel in te drukken. Spraakgestuurde interactie met het ronde OLED-display neemt de vorm aan van een animatie met grafische elementen, typografie en een avatar. Wat de weergave betreft kan je kiezen tussen ‘MINI’ – een gestileerde weergave van een MINI – en de nieuwe digitale MINI assistent ‘Spike'.

De MINI Intelligent Personal Assistant bedient essentiële functies van je MINI, zoals het navigatiesysteem, telefonie of radio en regelt zelfs de temperatuur. Misschien is er iets wat je wilt weten tijdens je reis. Het weer. Of heb je een specifiek verzoek. Zelfs als je alleen maar even wilt babbelen, of een grap horen.

KLAAR OM TE VERBINDEN.

Rijden is simpel als je een digitale reisgenoot hebt én toegang tot talloze intelligente connectiviteitsfuncties, die zonder meerprijs tot de standaarduitrusting behoren, en die gebruiksgemak, veiligheid en connectiviteit bieden. Als je jouw MINI wilt laten voorzien van nog meer digitale diensten, dan kun je te allen tijde upgraden.

MINI CONNECTED PACKAGE.

Breng je MINI avonturen naar een hoger niveau met het optionele MINI CONNECTED PACKAGE. Je krijgt toegang tot een steeds groeiend aanbod aan praktische functies en entertainment apps, waaronder opties voor gaming, muziek- en videostreaming. Er zijn zelfs games die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in de auto, die je samen met je passagiers kunt spelen zolang je MINI stilstaat.

De navigatie wordt bovendien verbeterd met gedetailleerde 3D-animaties, verkeersweergave op de gehele kaart, een realistische weergave van de te volgen rijstrook en augmented reality. Er zijn daarnaast twee Intelligent Personal Assistants om uit te kiezen – beide staan altijd voor je klaar.

MINI Countryman Electric - digitale beleving - connected upgrades MINI Countryman Electric - digitale beleving - connected upgrades

UPGRADE JE MINI WANNEER JE MAAR WILT.

Je kunt nu flexibel extra connectiviteitsfuncties en -pakketten bijbestellen nadat je MINI is afgeleverd. En als de bijbehorende hardware is geïnstalleerd kun je in je MINI ook andere geweldige en aanvullende functies gebruiken, zoals Driving Assistant Plus en High Beam Assist. De upgrade-opties en -inhoud kunnen variëren, afhankelijk van land, model, uitrusting en staat van de auto.

Remote Software Upgrade.

Houd je MINI up-to-date.

Je kunt gratis over-the-air software updates en verbeteringen voor je MINI ontvangen. Afhankelijk van land, model, uitrusting en staat van de auto kun je zelfs in aanmerking komen voor aanvullende nieuwe functies en verbeteringen – gratis en regelmatig.