PERSONALISATIE

LAAT JEZELF ZIEN.

We bieden niet alleen meer standaarduitrusting dan ooit, maar hebben ook onze uitvoeringen verder verfijnd. Het brengt de nieuwe ELEKTRISCHE MINI COUNTRYMAN op een bijzondere manier tot leven, vanbinnen en vanbuiten.

MINI Countryman Electric - personalisatie - kleuren MINI Countryman Electric - personalisatie - kleuren

De
Essential
uitvoering.

De toegang tot de wereld van MINI, met een uitgebreidere standaarduitrusting dan ooit en alles is bij de prijs inbegrepen. Met de uitvoering Essential blijft de uitstraling strak, helder en overzichtelijk.

De
Classic
uitvoering.

Voor wie waarde hecht aan de iconische uitstraling en het design van MINI. De Classic uitvoering brengt het premium erfgoed van MINI naar het heden. Voor het eerst is het interieur van een MINI bekleed met een moderne geweven stof en hoogwaardige Vescin/stoffen stoelbekleding. De geweven stof is gemaakt van gerecycled polyester.

De
Favoured
uitvoering.

Onze meest expressieve stijl is voorzien van geweven dashboardbekleding van gerecyclede materialen. De sportstoelen zijn van de hoogste kwaliteit en bekleed met verfijnd, geperforeerd Vescin leder. Ze zijn er in drie verschillende kleuren en zijn afgewerkt met traditionele accentstiksels en -biezen. Skidplates in offroad-stijl.

De
JCW
uitvoering.

Geïnspireerd op het circuit en klaar voor de weg: de JCW uitvoering brengt de ultieme circuituitstraling in je dagelijks leven. De uitvoering heeft zijn eigen design voor de voor- en achterkant en benadrukt zijn sportieve karakter. Stap in en de MINI sportstoelen met geweven bekleding en Vescin zorgen voor het exclusieve gevoel van een raceauto. De zwarte en rode JCW kleuren komen terug op het dashboard en de portierpanelen. Neem bochten als een professional met het met zwart geperforeerd Vescin beklede JCW sportstuurwiel met Vibrant Silver accenten en rode stiksels.

RIJD ELKE KEER IN EEN ANDERE MINI.

MINI Countryman Electric - digitale beleving - personalisatie MINI Countryman Electric - digitale beleving - personalisatie

Dompel jezelf onder in een volledig nieuwe interieurbeleving. Hightech, intelligente en warme materialen zijn op unieke wijze gecombineerd met digitaal design en zijn op die manier een verlengstuk van je digitale dagelijkse leven. Je kunt kiezen uit tot wel acht werelden dankzij uitgekiend gebruik van licht, je eigen designs en rij-instellingen.