INTERIEUR

LESS IS MORE MINI.

Een purist met een twist: bij de nieuwe MINI Cooper Electric draait alles om minimalisme, comfort en innovatie.

MINI EXPERIENCE MODES.

Zie, hoor en voel je eigen stemming. De MINI Experience Modes bieden je toegang tot een wereld vol verbinding en ervaringen. Ze prikkelen je zintuigen. Elke modus biedt een eigen creatieve vormgeving, sfeerverlichting en geluidspalet. Met één enkele opdracht kun je het uiterlijk en de sfeer van de cockpit volledig veranderen.
MINI Cooper Electric – interieur – oled-display

OLED, OLED OLED OLED.

Het kloppend hart midden op je dashboard is het nieuwe, extreem dunne instrumentendisplay. Met de state-of-the-art OLED technologie, een diameter van 240 mm en het hoogwaardige glas geeft dat de cockpit een onderscheidend, minimalistisch aanzien. Het dient als instrumentenpaneel en infotainment- en assistentiecentrum in je auto. En het ronde OLED-schem is een wereldprimeur.

DASHBOARD MET MAXIMAAL MINIMALISME.

We hebben het zo simpel mogelijk gemaakt – maar ook weer niet té simpel. Wat meteen opvalt, is dat het interieurdesign heel strak en gefocust is – net als het iconische interieur van de originele klassieke Mini. Alleen dat wat nodig is zit erin. Op het smalle maar toch ruime dashboard prijkt de MINI Interaction Unit, bestaande uit het prachtige OLED-display en vijf tuimelschakelaars.

Optioneel kun je het MINI Head-Up Display toevoegen, waarmee je alle belangrijke info over snelheid, verkeersborden en assistentiesystemen direct voor je geprojecteerd ziet.

MINI Cooper Electric – interieur – dashboard MINI Cooper Electric – interieur – dashboard

STIJLVOL EN DUURZAAM. VOOR JOUW COMFORT.

Met keuze uit vier stijlopties is er altijd een MINI design dat jouw karakter goed weergeeft – Essential, Classic, Favoured en JCW stijl. Elke stijloptie biedt specifieke designdetails voor alles, van het dashboard en het stuurwiel tot aan de stoel- en hemelbekleding.

Met onze nieuw ontworpen stoffen details willen we je een echt gevoel van warmte en welzijn geven in je MINI. De stof is gemaakt van hoogwaardige gerecyclede materialen en geweven met een unieke 2D techniek. Dat voelt niet alleen luxueus aan, maar biedt ook nog meer designopties. En het perfecte doek voor de projecties in de diverse MINI Experience Modes.

GEWOON LEKKER TUIMELEN.

Je bent slechts een klik met een tuimelschakelaar verwijderd van alles wat je nodig hebt – van de parkeerrem en de versnellingen tot aan de MINI Experience Modes, en nog veel meer. De vijf intuïtief te bedienen schakelaars hebben een nieuw design en zijn nu nog eenvoudiger te bedienen, te gebruiken en om mee te spelen.

MINI Cooper Electric – interieur – tuimelschakelaars MINI Cooper Electric – interieur – tuimelschakelaars
MINI Cooper Electric – interieur – stuurwiel MINI Cooper Electric – interieur – stuurwiel

KLAAR VOOR ELKE BOCHT.

Het plezier begint al zodra je het stuurwiel vastpakt. We hebben het opnieuw ontworpen en iets kleiner gemaakt om je nog meer de intense, klassieke maar eigentijdse Go-Kart feeling te geven die bij MINI hoort. En in plaats van een derde spaak is het stuurwiel nu voorzien van een stijlvolle en decoratieve stoffen band. Via het linker bedieningspaneel kun je de bestuurdersassistentiesystemen activeren; de entertainment- en communicatiefuncties, Intelligent Personal Assistant en instellingen bedien je via het rechterpaneel.

INVENTIEVE WEGEN INSLAAN MET NIEUWE MATERIALEN.

MINI ontwikkelt een geheel nieuwe esthetiek door gebruik van textiel. Het nieuwe materiaal dat we gebruiken op het dashboard en de portierpanelen creëert een uiterst comfortabele sfeer. De hoogwaardige stoffen zijn geweven met een unieke 2D-techniek en zijn gemakkelijk schoon te maken. Dat voelt niet alleen erg luxueus aan, maar biedt ook nog meer designopties. Het is het perfecte doek om de opwindende projecties in de diverse MINI Experience Modes te laten zien.
MINI Cooper Electric – interieur – portierpaneel MINI Cooper Electric – interieur – portierpaneel