RUIMTE EN VEELZIJDIGHEID

FUN MET CONTROLE.

MINI Aceman Electric - ruimte en veelzijdigheid - intro MINI Aceman Electric - ruimte en veelzijdigheid - intro
De allereerste elektrische MINI Aceman biedt voldoende ruimte voor vijf personen, heel veel bagage en geeft het begrip 'veelzijdigheid' een nieuwe dimensie. Perfect voor gezinnen met een actieve lifestyle.
MINI Aceman Electric - ruimte en veelzijdigheid - aankomst MINI Aceman Electric - ruimte en veelzijdigheid - aankomst

ARRIVAL OF THE FITTEST.

De elektrische MINI Aceman biedt voldoende ruimte achterin maar past zelf ook in elke gewenste ruimte. Ook qua formaat past hij perfect tussen de MINI Cooper en MINI Aceman Electric in onze modellenreeks. Compact, toch ruim en fun om in te rijden - de perfecte mix van ruimte, snelheid, wendbaarheid en veelzijdigheid.

UNIVERSEEL GESCHIKT VOOR ELK DOEL.

De elektrische MINI Aceman heeft een opmerkelijk ruim interieur. Hij biedt met gemak plaats aan vijf volwassenen - zelfs langere personen. En je kunt de slim ontworpen bagageruimte simpelweg vergroten tot een inhoud van 1.005 liter, zodat je boodschappen of andere spullen kunt meenemen - wat je plannen ook zijn.

MINI Aceman Electric - ruimte en veelzijdigheid - universeel MINI Aceman Electric - ruimte en veelzijdigheid - universeel
MINI Aceman Electric - ruimte en veelzijdigheid - strand MINI Aceman Electric - ruimte en veelzijdigheid - strand

GA VAN A NAAR ZEE.

Van ritjes door de stad tot trips naar de kust: de MINI Aceman Electric is altijd klaar om er even helemaal uit te gaan. En om je avonturen te ondersteunen, is de MINI standaard voorzien van dakrelingen. Ze zijn in hoogglans zwart gelakt en vormen de basis voor alle MINI dakdragers, dakkoffers en zelfs een surfboardhouder. Met de optionele trekhaak kun je ook nog een kleine caravan meenemen. En de dynamische stabiliteitsregeling (DSC) maakt het trekken veiliger.

LAAT MAAR KOMEN.

Vrienden en de MINI Aceman Electric gaan gewoon samen. Dus neem ze mee. En de kids. En de hond. Door de extra ruimte voor iedereen en de ISOFIX-bevestiging aan de passagiersstoel en achterbank is hij ideaal geschikt voor jonge gezinnen. Ervaar de perfecte mix van plezier, bruikbaarheid en veiligheid in deze buitengewoon veelzijdige crossover.
MINI Aceman Electric - ruimte en veelzijdigheid - Isofix MINI Aceman Electric - ruimte en veelzijdigheid - Isofix
MINI Aceman Electric - ruimte en veelzijdigheid - wendbaarheid MINI Aceman Electric - ruimte en veelzijdigheid - wendbaarheid

GO-KART FEELING ZOALS JIJ DAT WIL.

Door de combinatie van doordachte techniek en slim design kun je genieten van ongekende go-kart feeling en wendbaarheid. De elektrische MINI Aceman doet dingen anders. Een verkeerde afslag wordt de juiste route, wat je de flexibiliteit geeft om te gaan en te staan waar je wil.

HET DAK OP.

Naast de standaard MINI dakrelingen kun je, zoals je van MINI gewend bent, het dak ook in verschillende kleuren bestellen.

MINI Aceman Electric - ruimte en veelzijdigheid - dak MINI Aceman Electric - ruimte en veelzijdigheid - dak