INTERIEUR

KRIJG EEN GEVOEL VAN bewondering.

MINI Aceman Electric - interieur - intro MINI Aceman Electric - interieur - intro
Zodra je instapt, voel je dat er iets speciaals gebeurt. De strakke, ordelijke ambiance en premium materialen geven een uitnodigend gevoel van ruimte. Geavanceerde technologie en sfeerverlichting nemen je mee.
MINI Aceman Electric - interieur - OLED-meesterwerk MINI Aceman Electric - interieur - OLED-meesterwerk

EEN EN AL HART. DOORDACHT. Een en al MINI.

Het kloppend hart midden op je dashboard is het nieuwe, extreem dunne instrumentendisplay. Met state-of-the-art OLED technologie, een diameter van 240 mm en het hoogwaardige glas geeft dat de cockpit een onderscheidend, minimalistisch aanzien. Het dient als instrumentenpaneel en infotainment- en assistentiecentrum in je MINI.

 

MAAK KENNIS MET DE MINI EXPERIENCE MODES.

Zie, hoor en voel je eigen stemming. De MINI Experience Modes bieden je toegang tot een wereld vol verbinding en ervaringen. Ze prikkelen je zintuigen. Elke modus biedt een eigen creatieve vormgeving, sfeerverlichting en geluidspalet. Met één enkele opdracht kun je het uiterlijk en de sfeer van de cockpit volledig veranderen.
MINI Aceman Electric - interieur - stoelen MINI Aceman Electric - interieur - stoelen MINI Aceman Electric - interieur - stoelen

ZIEN, AANRAKEN, VOELEN.

Met de keuze uit vier uitvoeringen is er altijd een MINI design dat jouw karakter goed weergeeft - Essential, Classic, Favoured en JCW uitvoering. Elke stijloptie biedt specifieke designdetails voor alles, van het dashboard en het stuurwiel tot aan de stoel- en hemelbekleding.
>