EXTERIEUR

OP HET SCHERPST VAN DE SNEDE.

MINI Aceman Electric - exterieur - intro video MINI Aceman Electric - exterieur - intro video

Het stoere exterieur verenigt dynamiek en pit op een onderscheidende en zelfverzekerde manier. Zijn crossover-afmetingen en ruimte maken hem geschikt voor veelzijdig, dagelijks gebruik.

OPVALLEND AAN DE VOORZIJDE.

Het visuele middelpunt aan de voorkant wordt gevormd door de opvallende achthoekige grille met daarin, in carrosseriekleur, een zeshoekige vorm die verwijst naar de Classic MINI.

MINI Aceman Electric - exterieur - voorzijde design MINI Aceman Electric - exterieur - voorzijde design
MINI Aceman Electric - exterieur - lichteffecten MINI Aceman Electric - exterieur - lichteffecten

LICHT IN HET DUISTER.

De hoekige contouren lopen door in de strak vormgegeven motorkap. Naast de krachtige standaard LED-techniek kun je kiezen uit drie optionele lichteffecten en hoekverlichting voor uitstekend zicht.

EEN NIEUW GEZICHT VOOR EEN NIEUW TIJDPERK.

Zijn overtuigend compacte silhouet wordt gekenmerkt door zijn gespierde houding en zelfverzekerde, geometrisch gevormde wielkasten. Zijn eigentijdse uiterlijk wordt onderstreept door de verzonken portiergrepen en glazen oppervlakken.

MINI Aceman Electric - exterieur - lichtmetalen velg MINI Aceman Electric - exterieur - lichtmetalen velg

AFGEROND STAAT NETJES.

Onze reeks van 17” - 19” lichtmetalen wielen stralen vertrouwen en individualiteit uit en dragen door hun lage gewicht en het gebruik van gerecycled aluminium ook bij aan een kleinere CO2-voetafdruk.

"ALLE INNOVATIES HEBBEN SAMEN ÉÉN MISSIE. MAAK MINI PUUR. MINDER COMPLEX. Maar met meer individualiteit."

Oliver Heilmer, Head of MINI Design

YOU’RE WELCOME ;)

De hoekige achterlichten met LED-techniek vergroten niet alleen de zichtbaarheid, maar geven de MINI Aceman Electric ook een zelfverzekerde, sportieve uitstraling. Met de optionele LED-koplampen kun je schakelen tussen drie lichteffecten voor de dagrijverlichting van koplampen en achterlichten met een begroetings- en afscheidsmelding. Die verschijnt ook als logoprojectie vanuit beide buitenspiegels.

MINI Aceman Electric - exterieur - begroetingsverlichting MINI Aceman Electric - exterieur - begroetingsverlichting
MINI Aceman Electric - interieur - houding MINI Aceman Electric - interieur - houding

KRACHTIGE HOUDING. IMPOSANTE AANWEZIGHEID.

De horizontaal gevormde achterkant accentueert zijn brede, krachtige houding, terwijl de aerodynamische inkeping bij de ruit zijn atletische profiel nog meer doet uitkomen. De donkerkleurige spoiler ziet er niet alleen fraai uit, maar vergroot ook de grip en zorgt voor betere aerodynamische prestaties, wat dan weer je actieradius vergroot.