ELEKTRISCH RIJDEN.

motion motion

ELECTRIFY YOUR DRIVE.

Bereid je voor op de legendarisch Go-Kart feeling, met direct beschikbaar koppel en lokaal emissievrij. Overstappen naar de MINI Electric ligt in ieder opzicht voor de hand. De prestaties waar we van houden blijven hetzelfde, maar de technologie erachter wordt met de dag slimmer en schoner. Hier ontdek je de voordelen van het omarmen van het nieuwe elektrische rijden – hoeveel je bespaart, hoe vaak je moet opladen en hoe gemakkelijk elektrisch rijden kan zijn.

ELEKTRISCHE ACTIERADIUS MET VOLLE ACCU.

HOE VER KAN IK KOMEN?

MINI elektrisch rijden – MINI Cooper SE – actieradius
TOT

234 km

De MINI Electric heeft een actieradius tot aan 234 km, maar die is in de praktijk afhankelijk van het rijgedrag en andere omstandigheden. Hoe je rijdt, kan een groot verschil maken voor de actieradius en het stroomverbruik. Hier zijn een paar tips die helpen de actieradius te maximaliseren.

(WLTP)

MINI elektrisch rijden - laadcollage
MINI elektrisch rijden icoon - laadtijdcalculator

OPLAADKOSTEN- EN -TIJDCALCULATOR

HOEVEEL EN HOELANG?


Pas besparing aan


Pas gewoon de invoerwaarden hieronder aan om de meest actuele vergelijking te krijgen.

MINI Electric
Vergelijkbare benzine-aangedreven auto
Potentiële besparingen op jaarbasis

Veranderingen in de waarden hebben invloed op de berekeningen en de bespaarde bedragen. De standaardwaarden worden bepaald op basis van de gemiddelde prijzen die over de afgelopen 12 maanden zijn geregistreerd. Alle informatie is onder voorbehoud.

BEKIJK WAT JE KUNT BESPAREN.

Jouw gemiddelde dagelijkse reisafstand:
km
0 km 220 km
Per week aantal keren volledig laden:
x
Benodigd van een volgeladen accu:
%
Besparing ten opzichte van een vergelijkbare benzine auto:

THUIS LADEN:

ONDERWEG LADEN:

H Oplaadtijd
 
Kosten
 
H Oplaadtijd
 
Kosten
 


Prijzen op basis van gemiddelde benzinekosten (€2,05/l) en gemiddelde elektriciteitskosten (€0,30/ kWh thuis)  (€0,39/kWh AC) & (€0,60/kWh DC) over de afgelopen 12 maanden. Laatst geüpdatet in september 2023.
De actieradius in de praktijk is afhankelijk van verschillende factoren, zoals onder meer de gekozen wiel- en bandenmaat, persoonlijke rijstijl, de route, weersomstandigheden, gebruik van verwarming/koeling en voorconditionering. Afhankelijk van externe factoren, zoals de netspanning of buitentemperatuur, kan de oplaadtijd in de praktijk afwijken van de tijd die hier wordt weergegeven. De oplaadtijden zijn berekend op basis van een buitentemperatuur van 25°C.