MINI Connected - conneciviteits icoon MINI Connected - conneciviteits icoon

MINI CONNECTED.

ERVAAR NAADLOZE CONNECTIVITEIT.

mini connected – journey – startpunt mini connected – journey – startpunt
mini connected – app – touchscreen mini connected – app – touchscreen

JE PERFECTE BIJRIJDER.

MINI Connected is je persoonlijke mobiliteitsassistent die je helpt bij het plannen van je ritten, het vinden van jouw auto en het op afstand bedienen van bepaalde functies. De slimme, intuïtieve functies en het prachtig ontworpen touchscreen maken het rijden in je MINI nog comfortabeler, veiliger en leuker.   Met de MINI App maak je daarnaast verbinding met je MINI via je smartphone, waar je ook bent. Zo ontvang je de meest relevante informatie over je MINI.

mini connected – calendar entry icon mini connected – calendar entry icon

NET DAT BEETJE EXTRA ONDERWEG

MINI Connected houdt je in alle opzichten geïnformeerd, verbonden en op en top vermaakt. Zodra je je smartphone met het multimediasysteem hebt verbonden, kun je bellen of naar je favoriete muziek luisteren terwijl deze kristalhelder is te horen via het hoogwaardige geluidssysteem. Bovendien heb je eenvoudig toegang tot talloze apps, waaronder die van derde aanbieders. Daarmee kun je genieten van je favoriete streamingdiensten zoals Spotify. En als je wilt kun je zelfs Siri meenemen op je ritten, die je helpt door het uitvoeren van spraakopdrachten.

*Apple CarPlay is alleen beschikbaar in combinatie met de MINI Premium Pakketten. Raadpleeg de faq's voor meer informatie.

mini connected – navigation icon mini connected – navigation icon
MINI Connected – Personal Assistant – places of interest MINI Connected – Personal Assistant – places of interest

BRENG HET ALLEMAAL IN KAART.

Met het slimme MINI Connected navigatiesysteem kun je vanuit je luie stoel een route plannen. Zoek een bestemming via een navigatie app op je smartphone en deel deze met de MINI App. Je kunt de bestemming dan direct naar je MINI sturen. Hierbij wordt je reis in kaart gebracht, zodat je naadloos van vertrek tot aankomst kunt navigeren – en je elke gewenste tussenstop makkelijk kunt toevoegen. Zo rijd je met vertrouwen naar welke bestemming dan ook. Aangezien de navigatiekaarten automatisch worden bijgewerkt naar de nieuwste versie, bespaart dit systeem je niet alleen tijd - het helpt je ook om brandstof te besparen.

*De automatische kaartupdate werkt een regio bij (bijv. Benelux) in de MINI Portal kun je deze regio wijzigen en handmatig via USB een volledige kaartupdate uitvoeren.

MINI Connected – places of interest – icon MINI Connected – places of interest – icon

NU KUN JE EROPUIT TREKKEN.

Stel je voor dat je onderweg een paar boodschappen moet doen. Met slechts één klik kun je interessante plaatsen die je online hebt gevonden, zoals winkels, benzinestations, geldautomaten en restaurants, versturen naar je auto. Je MINI Connected navigatiesysteem bewaart al je recente bestemmingen op één plek. Degene die je altijd nodig hebt - en degene die je ontdekt. Bovendien heb je met één druk op de knop toegang tot de optionele MINI Personal Assistant Service die 24/7 voor je klaarstaat om informatie te vinden, connecties te zoeken en praktische tips te bieden tijdens je reis.

MINI Connected – Personal Assistant – places of interest MINI Connected – Personal Assistant – places of interest
MINI Connected – traffic icon MINI Connected – traffic icon
mini connected – touchscreen display – head unit mini connected – touchscreen display – head unit

GUN JEZELF WAT TIJD.

Regelmatig onderweg en ook in de file? Die kunnen worden vermeden met Real Time Traffic Information (RTTI). Deze geavanceerde dienst houdt de verkeerssituatie constant in de gaten om je realtime waarschuwingen te geven over ongevallen en wegwerkzaamheden, inclusief gevarenwaarschuwingen en omleidingen. RTTI geeft actief suggesties voor omleidingen om je zo snel mogelijk naar je bestemming te brengen. En je krijgt ook up-to-date weersvoorspellingen. Je ritten zijn op deze manier niet alleen goed georganiseerd, maar ook veel meer ontspannen.
MINI Connected – guidance icon MINI Connected – guidance icon

ALTIJD EN OVERAL TOEGANG TOT JE MINI.

Heb ik mijn portieren op slot gedaan? Waar heb ik hem geparkeerd? Met MINI Connected Remote Services kun je jouw MINI op afstand bedienen via de MINI App, waardoor je hem veel gemakkelijker kunt terugvinden op een parkeerterrein. Je vindt hem via een kaart op je smartphone. Je kunt ook checken of alle ramen en portieren gesloten zijn en eventueel je MINI ontgrendelen voor iemand anders. Voordat je op pad gaat, kun je met MINI Connected Remote Services ook al de climate control inschakelen om je interieur voor te verwarmen of te koelen*. Daarmee is het interieur van jouw MINI altijd op temperatuur zodra jij op weg gaat.

*Beschikbaar voor MINI Electric en MINI Countryman Plug-in Hybride.

MINI Connected – remote services – control MINI Connected – remote services – control
mini Connected – line – journey destination mini Connected – line – journey destination
mini connected – grey separating line mini connected – grey separating line

ONTDEK MEER OVER MINI CONNECTED.

MINI Connected – functies & pakketten icoon MINI Connected – functies & pakketten icoon

DE VOLLEDIGE CONNECTIVITY SUITE.

FUNCTIES & PAKKETTEN.

Maak gebruik van de kracht van premium technologie met MINI Connected. Ongeacht of het nu het gemak van afstandsbedieningen,  send-to-car functionaliteit of noodoproepen betreft, je beschikt hiermee over een hele reeks opwindende functies en toepassingen die jou verbinden met je MINI. Deze zijn gegroepeerd in drie verschillende pakketten. Kies het pakket dat het beste bij je past.

mini connected – touchscreen – infotainment mini connected – touchscreen – infotainment
mini connected – touchscreen – infotainment mini connected – touchscreen – infotainment
MINI Connected – MINI App – Icoon MINI Connected – MINI App – Icoon

ALTIJD VERBONDEN MET JOUW MINI.

MINI APP.

Overal toegang tot jouw MINI met de MINI App. Stap met je smartphone altijd en overal in een wereld van connectiviteit en gemak.

mini Connected – store icoon mini Connected – store icoon
MINI CONNECTED STORE.

ONTDEKKEN.

Ontdek hier andere apps, functies en diensten die beschikbaar zijn voor MINI Connected en bestel iets voor je MINI dat je altijd al hebt willen proberen.

mini connected  – hulp & ondersteuning icoon mini connected  – hulp & ondersteuning icoon
HULP EN ONDERSTEUNING.

VIND ANTWOORDEN OP JE VRAGEN.