MINI Dealer

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Big Love for the planet productaanbod MINI Big Love for the planet productaanbod

Productaanbod.

MINI GAAT ELEKTRISCH.

MINI zal in 2025 zijn allerlaatste model met verbrandingsmotor introduceren, waarna het doel is dat in 2030 alle MINI modellen volledig elektrisch zullen zijn. Dit betekent natuurlijk dat ook onze producten een update krijgen.
MINI gaat volledig elektrisch

MINI gaat volledig elektrisch.

MINI zal in de toekomst een pioniersrol spelen, want het merk is absoluut ideaal voor stedelijke elektrische mobiliteit. MINI zal daarom in 2025 zijn allerlaatste nieuwe model met verbrandingsmotor introduceren en daarna enkel nog volledig elektrische modellen. In 2027 zullen volledig elektrische voertuigen ten minste 50 procent uitmaken van alle MINI leveringen aan klanten. Tegen het begin van 2030 zal het gehele MINI-gamma volledig elektrisch zijn.
dam Image

MINI Plug-in Hybride.

Plug-in Hybride Electric Vehicles (PHEV's) combineren een elektromotor en een conventionele verbrandingsmotor.

De MINI Countryman Cooper SE ALL4 levert 162 kW (220 pk). De nieuwste generatie accutechnologie maakt het mogelijk om volledig elektrisch en emissievrij te rijden. In de meest gunstige situatie rijd je in de stad elektrisch en gebruik je de brandstofmotor voor langere afstanden.

De plug-in hybride is gemakkelijk thuis of op het werk op te laden aan een stopcontact – of bij een openbaar laadstation.

Big love for the planet Strip

MINI STRIP: DUURZAAM DESIGN MET EEN TWIST VAN PAUL SMITH.

MINI onthult de MINI STRIP: een custom-made one-off auto die de schijnwerpers richt op een innovatieve benadering van het thema duurzaamheid in de automobielindustrie. De MINI STRIP is in samenwerking met de gerenommeerde Britse modeontwerper Paul Smith ontwikkeld. De auto werd al in november 2020 aangekondigd en is in de afgelopen maanden gerealiseerd. De unieke MINI STRIP beleeft zijn wereldpremière op 12 augustus 2021 in Londen. 

12.08.2021

MINI Vision Urbanaut

Mini vision urbanaut.

Met de virtuele MINI Vision Urbanaut presenteerde MINI in november 2020 een geheel nieuwe kijk op mobiliteit en een innovatieve visie op gebruik van ruimte. Nu onthult BMW Group een fysiek model van de auto, waarmee het publiek uitgebreider kennis kan maken met het ruimtelijke concept en de duurzame materialen. Het model beleeft zijn wereldpremière op 1 juli 2021 bij de DLD Summer conferentie in München.

01.07.2021

MINI-boost voor Tiny Forest-initiatief

Meer dan 15 procent van alle nieuwe MINI zijn al geëlektrificeerd.

Sinds de marktintroductie zijn er wereldwijd al meer dan 30.000 exemplaren van de volledig elektrische MINI Electric verkocht. Het plug-in hybride model MINI Cooper SE Countryman ALL4 onderstreept ook het groeiende enthousiasme voor duurzaam Go-Kart feeling met gestaag stijgende verkoopcijfers.

14.07.2021

MINI-boost voor Tiny Forest-initiatief

De MINI Electric met originele MINI accessoires.

Met de optionele dakrails en een breed scala aan retrofitproducten voor exterieur en interieur, is het eerste volledig elektrisch aangedreven model van het Britse premiummerk ook de perfecte metgezel voor actieve vrijetijdsactiviteiten en excursies in de natuur.

05.05.2021