MINI STAAT VOOR JE KLAAR.

MINI Service.

WIJ BLIJVEN JE VAN DIENST. JUIST NU.

WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN?

Mocht je contact willen met een MINI dealer of meer willen weten over een specifiek MINI model, dan bieden wij je verschillende online mogelijkheden. Daarnaast zijn alle MINI dealers op afspraak open voor een werkplaatsbezoek of aflevering. Proefritten aan huis, vanaf een openbare plek of vanaf het eigen terrein van de dealer, zijn mogelijk.

HAAL & BRENG SERVICE.

Bij MINI bieden we altijd al een haal- en brengservice. Heb je een afspraak voor service of onderhoud van je MINI, dan komen wij ‘m bij je ophalen en leveren we ‘m ook weer bij je af. Daarbij nemen we alle hygiënemaatregelen van het RIVM in acht en voeren we extra schoonmaakrondes uit in de ‘high touch’ gebieden van je MINI. Daarnaast is het mogelijk om een proefrit aan te vragen en zo het unieke go-kart gevoel van MINI te ervaren. Contact je dealer voor meer informatie. 

MINI SHOWROOMS OPEN ZONDER AFSPRAAK.

Onze MINI dealers zijn open voor bezoek en hebben verschillende hygiënemaatregelen genomen om je de service te kunnen bieden die je van ons mag verwachten. We zien je heel graag snel weer terug in onze showrooms.

MINI haal en breng service.
MINI haal en breng service.

OP DE STOEP. JE MINI PROEFRIT AAN HUIS THUISBEZORGD.

Onze MINI dealers zijn open voor bezoek en hebben passende maatregelen genomen om je te kunnen ontvangen. Proefritten zijn weer mogelijk, met of zonder afspraak. De proefrit aan huis is natuurlijk ook nog steeds een optie. Hoe het werkt? Neem contact op met je dealer en de MINI naar keuze wordt afgeleverd voor de deur of op een andere openbare plek. Als je vragen hebt, kun je die ook meteen stellen aan de dealer die ‘m aflevert. Dan maken we de MINI extra goed schoon en uiteraard houden we alle RIVM maatregelen in acht. Extra MINI-tip van ons: gebruik je proefrit om langs je opa, moeder, broer, tante of kleinkind te rijden en te zwaaien. Kun je meteen de claxon uitproberen.

CONTACT ZOALS JIJ HET WIL.

Onze MINI dealers zijn open voor uw bezoek en hebben passende maatregelen genomen om jou te kunnen ontvangen. En zoals altijd zijn alle dealers telefonisch goed bereikbaar. Maar mocht je andere wensen hebben, dan bieden veel van onze MINI dealers nu ook andere mogelijkheden om contact op te nemen. Zo kun je via een videogesprek rondgeleid worden in en rond alle showroommodellen. En zo zijn er nog meer mogelijkheden voor iedereen die nu niet fysiek bij de dealer langs kan komen. Neem contact op met jouw MINI dealer om te vragen wat er mogelijk is.

MINI Service.
MINI Service.

FACETIME VIDEOGESPREKKEN.

Voor iedereen met een Apple device is het mogelijk om een FaceTime Video-afspraak te maken. In een FaceTime Videogesprek kan je MINI dealer je alles laten zien rondom de MINI van je voorkeur en direct je vragen beantwoorden. Allemaal in hoge videokwaliteit via bijvoorbeeld je iPhone of iPad met internetverbinding. Neem telefonisch contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

WHATSAPP (VIDEO).

Veel MINI dealers zijn ook via WhatsApp te bereiken. Je kunt gebruik maken van de chat-functie van WhatsApp om je korte vragen te stellen. Daarnaast biedt WhatsApp ook de mogelijkheid voor videogesprekken, voor meer persoonlijk contact of een virtuele rondleiding. Dit is ook een goed alternatief voor mensen die geen gebruik kunnen maken van FaceTime. Neem telefonisch contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

MINI Service.
MINI Service.

TELEFONISCH OP AFSPRAAK.

Alle MINI dealers zijn telefonisch goed bereikbaar voor je vragen. Heb je een uitgebreide vraag of wil je hulp bij bijvoorbeeld het configureren van je MINI, dan is het handig om een telefonische afspraak te maken. Zo weet je zeker dat je dealer alle tijd heeft om je te woord te staan.

FAQ.

We kunnen ons voorstellen dat je ook wat meer algemene vragen hebt over hoe MINI omgaat met de huidige situatie. Antwoorden op de meestgestelde vragen vind je op een aparte pagina.

MINI Service.

28 MINI DEALERS. ALTIJD DICHTBIJ.

Er is altijd een MINI dealer bij je in de buurt, want het MINI dealernetwerk bestaat uit 28 vestigingen verspreid over heel Nederland. Ga naar je dealerwebsite of neem telefonisch contact op voor meer informatie.

KUNNEN WE JE VERDER HELPEN?

LIVE PREVIEW NIEUWE MODELLEN.

Heb je interesse in een nieuwe MINI? Vraag dan een vrijblijvende 1-op-1 online preview aan. In een videogesprek laat je dealer je alles zien en neemt je mee in en rond de auto.

MINI Service.
MINI Service.

PRIVATE LEASE OP AFSTAND.

Wil je Private Lease rijden in een MINI? We kunnen samen het gehele proces online doorlopen. Van je wensen ten aanzien van een MINI tot het afsluiten van het contract. Stel je eigen MINI samen en vraag vrijblijvend een offerte aan, of bespreek de mogelijkheden met je dealer. Liever face to face? Dat kan, op afspraak, uiteraard ook.