Voorkeursdealer

MINI STAAT KLAAR.

MINI Service.

WIJ BLIJVEN JE VAN DIENST. JUIST NU.

WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN?

Juist in deze ongewone tijd vinden wij service extra belangrijk. Want ook nu we elkaar even niet de hand kunnen schudden staat persoonlijke aandacht bij ons op de eerste plaats. Bekijk hieronder wat we voor je kunnen doen.

HAAL & BRENG SERVICE.

Bij MINI bieden we altijd al een haal- en brengservice. Maar nu je misschien niet naar de dealer kunt komen, is deze service extra handig. Heb je een afspraak voor service of onderhoud van je MINI, dan komen wij ‘m bij je ophalen en leveren we ‘m ook weer bij je af. Daarbij nemen we alle hygiënemaatregelen van het RIVM in acht en voeren we extra schoonmaakrondes uit in de ‘high touch’ gebieden van je MINI.

CONTACT ZOALS JIJ HET WIL.

Zoals altijd zijn alle MINI dealers telefonisch goed bereikbaar. Maar mocht je andere wensen hebben dan bieden we nu ook andere mogelijkheden om contact op te nemen. Zo kun je via een videogesprek vragen stellen over je eigen auto of juist rondgeleid worden in en rond alle showroommodellen. En zo zijn er nog meer mogelijkheden voor iedereen die nu niet fysiek bij de dealer langs kan komen. Neem contact op om te vragen wat er mogelijk is voor jou.

MINI Service.
MINI Service.

FACETIME VIDEOGESPREKKEN.

Voor iedereen met een Apple device is het mogelijk om een FaceTime Video-afspraak te maken. In een FaceTime Videogesprek kan je MINI dealer je alles laten zien rondom de MINI van je voorkeur en direct je vragen beantwoorden. Allemaal in hoge videokwaliteit via bijvoorbeeld je iPhone of iPad met internetverbinding. Neem telefonisch contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

WHATSAPP (VIDEO).

Veel MINI dealers zijn ook via WhatsApp te bereiken. Je kunt gebruik maken van de chat-functie van WhatsApp om je korte vragen te stellen. Daarnaast biedt WhatsApp ook de mogelijkheid voor videogesprekken, voor meer persoonlijk contact of een virtuele rondleiding. Dit is ook een goed alternatief voor mensen die geen gebruik kunnen maken van FaceTime. Neem telefonisch contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

MINI Service.
MINI Service.

TELEFONISCH OP AFSPRAAK.

Alle MINI dealers zijn telefonisch goed bereikbaar voor je vragen. Heb je een uitgebreide vraag of wil je hulp bij bijvoorbeeld het configureren van je MINI, dan is het handig om een telefonische afspraak te maken. Zo weet je zeker dat je dealer alle tijd heeft om je te woord te staan.

FAQ.

We kunnen ons voorstellen dat je ook wat meer algemene vragen hebt over hoe MINI omgaat met de huidige situatie. Antwoorden op de meestgestelde vragen vind je op een aparte pagina.

MINI Service.

28 MINI DEALERS. ALTIJD DICHTBIJ.

Er is altijd een MINI dealer bij je in de buurt, want het MINI dealernetwerk bestaat uit 28 vestigingen verspreid over heel Nederland. Ga naar je dealerwebsite of neem telefonisch contact op voor meer informatie.

KUNNEN WE JE VERDER HELPEN?

LIVE PREVIEW NIEUWE MODELLEN.

Heb je interesse in een nieuwe MINI maar wil je niet naar de dealer komen? Vraag dan een vrijblijvende 1-op-1 online preview aan. In een videogesprek laat je dealer je alles zien en neemt je mee in en rond de auto.

MINI Service.
MINI Service.

PRIVATE LEASE OP AFSTAND.

Wil je Private Lease rijden in een MINI? We kunnen samen het gehele proces online doorlopen. Van je wensen ten aanzien van een MINI tot het afsluiten van het contract. We leveren indien gewenst zelfs de auto bij je voor de deur. Stel je eigen MINI samen en vraag vrijblijvend een offerte aan, of bespreek de mogelijkheden met je dealer.

DEEL JE CONFIGURATIE.

Ontdek de mogelijkheden voor je nieuwe MINI. Stel je ideale MINI samen op mini.nl en vraag een vrijblijvende offerte aan. De door jou geselecteerde MINI dealer neemt vervolgens contact met je op om de details door te nemen. Daarna krijg je per e-mail een offerte op maat.

ZELF EEN MINI ERVAREN?

Wil je een proefrit maken, maar kun je niet naar de dealer komen? Dan leveren we de MINI van je keuze voor je deur af.