Voorkeursdealer

VOORBEREID OP WEG.

MINI Driving Experience 2018.

MINI Wintertraining.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zeker in de winter. Want als je voorbereid op weg gaat, voel je je de hele rit zekerder achter het stuur.

 

Tijdens de MINI Wintertraining bereiden onze speciaal opgeleide instructeurs je voor op de koude maanden. We starten met een ‘warm up’, waarbij je de juiste zithouding krijgt aangemeten. Daarna gaat het los met onder andere een rem- en cirkelcompetitie en een cursus uitwijken. Ook kun je het verschil tussen zomer- en winterbanden zelf ervaren. Na de cursus krijg je een certificaat uitgereikt en zit je voortaan vol zelfvertrouwen in de auto. Weer of geen weer.

 

Boek de MINI Wintertraining nu van € 119,- voor slechts € 99,- per persoon.

MINI Wintertraining 2018.

Programma:

Tijdens de MINI Wintertraining zijn er twee delen waaruit je kunt kiezen. Namelijk een ochtend- of middagprogramma. Het ochtendprogramma begint om 09.00 uur en het middagprogramma begint om 13:10 uur. Via onderstaande 'Reserveren' knop kun je je voor één van deze dagdelen inschrijven. Inschrijving is 7 dagen per week mogelijk t/m maart 2019.

 

Het ochtendprogramma is van 09.00 uur tot 12:30 uur en het middagprogramma van 13:00 uur tot 16.30 uur.

   

Onderdelen:

 • Onderdelen
 • Cirkelcompetitie

  Op onze gladde cirkel ga je rijden met een auto voorzien van winterbanden en een auto voorzien van zomerbanden. Wie is het snelst? Uiteraard zie je niet alleen het verschil, je krijgt ook uitleg hoe je de auto onder controle houdt.

 • Remcompetitie

  Dat een auto sneller stilstaat tijdens een remactie dan een auto op zomerbanden weet je wellicht al. Maar hoe groot is dit verschil? En wat zijn nog meer voordelen tijdens deze situatie? Deze vragen gaan we uitgebreid behandelen tijdens deze oefening.

 • A.B.S. Uitwijken

  Het verschil in grip zichtbaar maken tussen zomer- en winterbanden bij een uitwijkmanoeuvre terwijl het remsysteem maximaal wordt belast. Ook ontzettend leerzaam en nuttig! Hier heb je de rest van je (rij)leven profijt van!

MINI Driving Experience.

MINI Driving Experience. De ultieme rij-ervaring.

Met BMW Group Driving Experience wordt autorijden nog veiliger, efficiënter én leuker. Van slipcursussen waarin G-krachten alle ruimte krijgen tot Safety Trainingen waarin je op extreme situaties leert reageren: na de trainingen ga je altijd voorbereid op weg.

 

Er zijn verschillende trainingen. Zo kun je onder begeleiding van speciaal opgeleide BMW Group instructeurs werken aan een zekerder gevoel achter het stuur. Zin in spektakel? Dan is de Safety Experience wat voor jou, waarin je veilig leert rijden in extreme situaties op asfalt en op de gladde baan. Dit alles natuurlijk in de nieuwste MINI modellen.

 

Onze trainingen zijn effectief: onderzoekers van TÜV Nederland* concluderen dat meer dan 50% van de deelnemers in een noodsituatie de door ons aangeleerde reflexen zal gebruiken. Nieuwsgierig? Ontdek welke trainingen we aanbieden en reserveer je plek.

* TÜV Nederland is de Nederlandse tak van de bekende onafhankelijke certificatie- en inspectieorganisatie TÜV NORD Group.

   

ALLE TRAININGEN OP EEN RIJ.

 • Trainingen
 • Basic Safety Experience

  Tijdens deze uitdagende veiligheidstraining breng je – naast de nodige aandacht voor theorie – vooral veel tijd door achter het stuur. De instructeurs leren je in een dag hoe je snel en verstandig reageert in extreme situaties. Op het asfalt én op de gladde baan.

 • Basic Compact Safety Experience

  In deze praktijkgerichte, drie uur durende basistraining maak je kennis met alle krachten die vrij kunnen komen tijden het autorijden. Speel ermee en leer hoe je er veilig op kunt reageren. Na afloop krijg je een certificaat uitgereikt en ben je perfect voorbereid op vele verkeerssituaties.

 • Young Driver Training

  Voor iedereen met maximaal vijf jaar rijervaring hebben we een pittige, drie uur durende basistraining. Maak kennis met alle krachten die vrij kunnen komen tijden het autorijden. Speel ermee en leer hoe je er veilig op kunt reageren. Na afloop krijg je een certificaat uitgereikt en ben je perfect voorbereid op vele verkeerssituaties.

 • MINI WINTERTRAINING

  Tijdens de MINI Wintertraining bereiden we je voor op de koude maanden met onder andere een rem- en cirkelcompetitie en een cursus uitwijken. Ook kun je het verschil tussen zomer- en winterbanden zelf ervaren.