GA VOLLEDIG VOORBEREID OP WEG.

MINI Driving Experience 2018.
MINI Driving Experience.

MINI Driving Experience. De ultieme rij-ervaring.

BMW Group Driving Experience verzorgt al meer dan 50 jaar rijtrainingen die autorijden veiliger, efficiënter èn leuker maken. Van slipcursussen waarin G-krachten alle ruimte krijgen tot Safety Trainingen waarin u met vertrouwen op extreme situaties leert reageren. Onder begeleiding van door BMW Group opgeleide instructeurs en altijd in een van de nieuwste MINI modellen. Een paar uur topspektakel? Of een hele dag werken aan een zekerder gevoel achter het stuur? Een onvergetelijke rij-ervaring is in ieder geval gegarandeerd.

 

En na afloop van je training rijd je beter voorbereid op het onverwachte terug naar huis. Want onze trainingen zijn effectief: onderzoekers van TÜV Nederland* concluderen dat meer dan 50% van de deelnemers in een noodsituatie de door ons aangeleerde reflexen zal gebruiken. 

 

* TÜV Nederland is de Nederlandse tak van de bekende onafhankelijke certificatie- en inspectieorganisatie TÜV NORD Group.

   

ALLE TRAININGEN OP EEN RIJ.

  • Trainingen
  • Basic Safety Experience

    Een uitdagende veiligheidstraining van een hele dag met heel veel tijd achter het stuur. U leert snel en goed reageren in extreme situaties, op asfalt en op de gladde baan. Daarnaast natuurlijk ook aandacht voor de theorie.

  • Basic Compact Safety Experience

    Een praktijkgerichte, drie uur durende basistraining. Maak kennis met alle krachten die vrij kunnen komen, speel ermee en leer hoe u er veilig op kunt reageren. Na afloop krijgt u een certificaat uitgereikt.

  • Young Driver Training

    Een pittige, drie uur durende basistraining voor automobilisten met maximaal vijf jaar rijervaring. Maak kennis met alle krachten die vrij kunnen komen, speel ermee en leer hoe u er veilig op kunt reageren. Na afloop krijgt u een certificaat uitgereikt.