MINI Countryman Hybrid – zijaanzicht – zilver en geel MINI Countryman Hybrid – zijaanzicht – zilver en geel

MINI COUNTRYMAN Plug-in Hybride.

 

NIET WACHTEN. NU RIJDEN.

MINI Countryman Plug-in Hybride – zijaanzicht – zilver en geel

VOOR BINNEN DE LIJNEN. EN DAARBUITEN.

De MINI Countryman Plug-In Hybride is anders dan alle andere hybride SUV’s. Hij is namelijk perfect voor als je graag binnen de lijnen rijdt, maar ook af en toe buiten de gebaande paden gaat. En natuurlijk, zoals je van MINI gewend bent, uitgerust met innovatieve features, stoer design en die iconische Go-Kart feeling. Ontdek hoe het is om elektrisch te rijden in de SUV van MINI.
MINI Plug-in Hybride– vooraanzicht – grijs en zwart

SMART TECHNOLOGIE EN SLIM DESIGN.

Ons nieuwe model biedt nieuwe interieuroppervlakken en stoelbekledingen, voor een heerlijk gevoel van welbehagen. Het premium cockpitontwerp maakt je rijbeleving net zo veelzijdig en geraffineerd als deze spannend is. Het nieuwe digitale instrumentenpaneel is perfect afgestemd op het 8,8" grote touchscreen, dat zich rechts hiervan bevindt. Het vormt het perfecte thuis voor je MINI Connected in-car navigatie en infotainment hub. En het kanaliseert het volledige vermogen van je MINI naar een intuïtief bedieningscentrum met een reeks innovatieve technologische opties.

DE MINI COUNTRYMAN UNTAMED EDITION; OOK ALS PLUG-IN HYBRIDE.

Ieder detail van een MINI Countryman Untamed Edition maakt duidelijk dat dit een MINI is die niet van stilstaan houdt: van een dynamisch design tot opvallend veel ruimte. Deze Edition is afgeladen met extraʼs en absoluut uniek. De unieke lakkleur Momentum Grey. Opvallende striping. MINI Yours leren stoelbekleding in Highland Green en 18” Untamed Spoke two-tone lichtmetalen velgen en nog veel meer.

MINI Electric rijders aan het woord

CREATIEF GEBRUIK VAN RUIMTE.

0

liter

De overvloedige bagageruimte geeft je alle ruimte voor je plannen. En met de achterstoelen omgeklapt in de 40/20/40 configuratie kan de nieuwe MINI Plug-in Hybride lange, hoge, brede en gewoon grote bagage meenemen.

De overvloedige bagageruimte geeft je alle ruimte voor je plannen. En met de achterstoelen omgeklapt in de 40/20/40 configuratie kan de nieuwe MINI Plug-in Hybride lange, hoge, brede en gewoon grote bagage meenemen.

De overvloedige bagageruimte geeft je alle ruimte voor je plannen. En met de achterstoelen omgeklapt in de 40/20/40 configuratie kan de nieuwe MINI Plug-in Hybride lange, hoge, brede en gewoon grote bagage meenemen.

MAAK HEM DE JOUWE.

*Let op, niet alle combinaties en configuraties kunnen beschikbaar zijn in jouw regio. Bekijk de configurator om de beschikbaarheid te controleren.

360° INTERIEURAANZICHT.

MINI Plug-in Hybride – interieur – 360°-aanzicht MINI Plug-in Hybride – interieur – 360°-aanzicht
Highlights

HIGHLIGHTS.

FASCINEREND ONTWORPEN.

Nauwkeurige engineering en stijlvol design zorgen voor een perfecte balans tussen kracht en efficiëntie, zodat jij van de voordelen van beide aandrijvingen kunt profiteren. Als het om ruimte gaat is hij meer dan royaal – waardoor jij van een geheel nieuwe dimensie op het gebied van comfort en veelzijdigheid kunt genieten. En dankzij de elektrische ALL4 vierwielaandrijving is in elk terrein voldoende grip beschikbaar. Door onderscheidende, stoere looks te combineren met een avontuurlijke geest, hebben we een allrounder gecreëerd die net zo thuis is in de stad als op landweggetjes. Hij is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren, die met subtiele elektrische accenten worden benadrukt. Kleuren. Velgen. Creëer hier je eigen ontwerp.

MINI Occasions NEXT

Kies jij voor een van de MINI Countryman Plug-in Hybride occasions?

Bekijk de voorraad gebruikte MINI ‘s van de MINI dealer nu online. MINI Occasions NEXT biedt jou zekerheid en de beste kwaliteit voor jouw gebruikte MINI Countryman Plug-in Hybride.

MINI Occasions Next
MINI elektrisch rijden – stopcontact

BIG LOVE FOR THE PLANET.

Met de blik op de toekomst creeëren we samen met jullie verhalen over meer doen met minder, over kleine ideeën met grote impact en uitdagingen die we omzetten in kansen voor een duurzame toekomst.

VIND DE ACCESSOIRES WAAR JE NAAR ZOEKT.

MINI Plug-in Hybride– accessoires – fietsdrager
MINI Countryman Plug-In Hybride  – MINI Connected

MINI CONNECTED.

Je MINI binnen handbereik.

De volledig elektrische MINI - zijaanzicht
MINI ELECTRIC
MINI 3-deurs Hatch - zijaanzicht
MINI 3-deurs
MINI 5-deurs Hatch - zijaanzicht
MINI 5-deurs
MINI Cabrio - zijaanzicht
MINI Cabrio
MINI Clubman - zijaanzicht
MINI Clubman
MINI Countryman - zijaanzicht
MINI Countryman
MINI Countryman SE - zijaanzicht
MINI COUNTRYMAN PHEV
MINI John Cooper Works - zijaanzicht
john-cooper-works
MINI John Cooper Works logo