AFMETINGEN

COMPACT EN ELEKTRISCH.

Je bent slechts een paar kliks verwijderd van jouw perfecte MINI. We helpen je graag om de versie te kiezen die het beste bij je past. Iets belangrijks dat vaak wordt vergeten bij het kiezen van een auto zijn de afmetingen. Het kennen van de exacte afmetingen is niet alleen handig, maar het is ook interessante informatie. Deze tool is ontworpen om je meer over de nieuwe MINI Cooper Electric te laten ontdekken en maakt duidelijk waarom het fijn is om deze cijfers te weten.

MINI Cooper Electric - driekwart - afmetingen MINI Cooper Electric - driekwart - afmetingen MINI Cooper Electric - driekwart - afmetingen
MINI Cooper Electric - afmetingen - parkeerterreinen en garages

PARKEERTERREINEN EN GARAGES.

Als je een garage hebt, wil je zeker weten dat je MINI daar goed in past. Niet alle garages hebben hetzelfde formaat. De nieuwe MINI Cooper Electric is 3.858 mm lang (Cooper S: 4.036 mm), 1.928 mm breed (inclusief buitenspiegels) en 1.460 mm hoog.

DRAAICIRKEL 10,8 METER.

De draaicirkel van een auto is de minimale ruimte die nodig is om een volledig rondje te rijden (bijv. bij het keren). De nieuwe MINI Cooper Electric heeft een draaicirkel van 10,8 meter, dus ondanks de extra interieurruimte manoeuvreert hij nog steeds wendbaar door de stad en druk verkeer. Het uitstekende zicht zorgt dat je optimaal kunt inschatten tot hoe ver de carrosserie komt.

MINI Cooper Electric - afmetingen - draaicirkel
MINI Cooper Electric - afmetingen - wielen

16-18” LICHTMETALEN WIELEN.

Ons aanbod van elegante of sportieve lichtmetalen 16-18" wielen geven je MINI Cooper Electric een nog mooier uiterlijk en hij rijdt ook nog eens fijner. Kies de vermogensvariant en we bieden je keuze uit geschikte zomer- en winterwielen.

De maat van de wielen is een persoonlijke keuze en hangt af van je smaak qua design en waar jij je prioriteiten legt. Maar als je veel op slechte wegen rijdt, bieden zowel de 16" als 18" wielen een soepel weggedrag. 18" wielen zien er fantastisch uit, maar ze zijn wel iets zwaarder en kunnen het energieverbruik verhogen. Waarom vraag je je MINI dealer niet om meer informatie? Misschien kun je wat proefritjes maken om het verschil te voelen.