COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Multitone Edition MINI Multitone Edition

MINI MULTITONE EDITION.

HET LEVEN IS KLEURRIJK.

Ontworpen om elke rit op te fleuren, is de MINI Multitone Edition onze expressieve nieuwe kijk op de MINI Cooper 3-Deurs.  Met een uniek meerkleurig dak, regenboogaccenten, Sage Green lakkleur en 17" Tentacle Spoke Black wielen.

De nieuwe MINI Multitone Edition viert de diversiteit van de MINI community en zorgt voor exclusieve exterieur- en interieurdetails. De MINI Multitone Edition is nu beschikbaar vanaf €37.590,- 

MINI - volledige 360 graden check

OVER DE TOP.

De kers op de taart (letterlijk) is het exclusieve meerkleurige dakontwerp dat helemaal doorloopt van de voorruit tot aan de achterkant van het dak. Gemaakt door het innovatieve wet-on-wet lakproces dat wordt gebruikt in de MINI fabriek in Oxford, begint het driekleurenverloop van het lichte Aspen White vooraan het dak, voordat het Melting Silver II wordt en eindigt in Jet Black.

Met een gelimiteerde levering van slechts 50 stuks in Nederland, is dit al een serieus bijzondere MINI. Maar aangezien de kleurpatronen op het dak kunnen veranderen afhankelijk van de omgevingsomstandigheden, is elke MINI Multitone Edition helemaal uniek in zijn soort - net als jij!

UNIEKE ONTWERPDETAILS.

De MINI Multitone Edition pronkt met details. Voor zowel binnen als buiten de MINI, waardoor hij echt opvalt. Zijn elegante lakkkleur Sage Green Metallic (voorheen alleen beschikbaar op de MINI Countryman) wordt vergezeld door een unieke Aspen White-afwerking en 17” Tentacle Spoke Black wielen. Grafische regenboogmotieven symboliseren inclusiviteit en positiviteit en zijn te vinden op de C-stijl, de side scuttles en de instaplijsten. De goede vibes gaan ook binnen door, want de abstracte regenboog strekt zich uit over het dashboard en siert de zonnekleppen.

MINI - Mobile Care
MINI - onderhouden volgens MINI normen

NIET ALLEEN EEN MOOI GEZICHT.

We weten dat de MINI Multitone Edition er fantastisch uitziet. Maar met de ruime standaarduitrusting en accessoires is het ook een droom om te rijden. Voor maximaal comfort, connectiviteit en gemak op de weg, is hij uitgerust met verwarmde sportstoelen voor, een achteruitkijkcamera, 8,8-inch middendisplay met Apple CarPlay en handige MINI-navigatie.