MINI Dealer

ZET JE SCHRAP VOOR DE WINTER.

Zet je schrap voor de winter

MINI WINTERWIELSETS.

Op winterse weersomstandigheden kun je maar beter goed voorbereid zijn. Of je nu een wintersport trip op de planning hebt of veilig wil rijden in eigen land: winterwielen zorgen ervoor dat je je veilig voelt. En niet onbelangrijk: met de MINI Winterwielsets ga je niet alleen zorgeloos maar ook heel stijlvol op weg.

DE VOORDELEN VAN WINTERWIELEN.

Waarom zijn winterwielen en -banden zo belangrijk? Ze bieden onder 7 graden Celsius meer grip op de weg. Niet alleen bij sneeuw en ijzel, maar ook wanneer het veel regent en het wegdek daardoor erg glad wordt.

De voordelen van Winterwielen

WINTERWIELSETS DIE PASSEN BIJ DE LOOKS VAN JE MINI.

Met alle Originele MINI Wielsets trek je de aandacht. Met onze stylingopties rol je niet gewoon de winter door, maar val je op in de grijze massa. Daarnaast zijn ze allemaal onderworpen aan uitgebreide tests om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze hoge MINI veiligheidsnormen. We lichten er hieronder een aantal voor je uit.

WIELSET VOOR DE MINI 3-DEURS, 5-DEURS EN CABRIO.

WIELSET VOOR DE MINI 3-DEURS, 5-DEURS EN CABRIO.

Met de 16” Radial Spoke velg geef je je MINI meteen een stoere look. De kleur Jet Black glimt je tegemoet.

WIELSET VOOR DE MINI CLUBMAN.

WIELSET VOOR DE MINI CLUBMAN.

 

Fraai van start tot finish. Deze 18” JCW Grip Spoke winterwielset, ook in de kleur Jet Black, is perfect voor jouw station met stijl.

WINTERWIELSET VOOR DE MINI COUNTRYMAN.

WINTERWIELSET VOOR DE MINI COUNTRYMAN.

Met deze hoogwaardige 17” lichtmetalen wielen met Star Spoke velgen in Bright Silver rijd je in de SUV van MINI het avontuur tegemoet.

DE VEILIGHEID ZIT IN DE STERREN.

Onze Originele MINI Winterwielsets hebben een stermarkering en zijn ontwikkeld samen met de allerbeste bandenfabrikanten, zoals Bridgestone, Dunlop, Goodyear en Pirelli. Een ster heeft vijf belangrijke pijlers: de wielen en banden zijn altijd perfect op maat. Banden met een stermarkering staan voor grote duurzaamheid en de hoogste veiligheidsscores. Ze zijn economisch, door het gebruik van speciale materialen. Om optimale grip en prestaties te garanderen zijn ze perfect afgestemd op je MINI. En de laatste maar niet de minste: elke band is onderworpen aan strenge tests.

DE VEILIGHEID ZIT IN DE STERREN.
OPSLAG? REGELEN WIJ!

OPSLAG? REGELEN WIJ!

Wanneer het weer wat zachter wordt en de zon gaat schijnen, kun je op onze MINI specialisten rekenen voor het verwisselen van je banden. Maar waar laat je je winterbanden toch? Geen zorgen, de opslag regelen wij. Elke MINI dealer heeft een speciaal ‘bandenhotel’, waar je ze veilig kunt achterlaten.