loader
blind-image
loader
MINI Clubman Final Edition - main stage teaser MINI Clubman Final Edition - main stage teaser

MINI CLUBMAN FINAL EDITION.

DE LAATSTE IN ZIJN SOORT.

De nieuwe MINI Clubman Final Edition heeft alle hoogtepunten uit de rijke historie van het model en voegt daar een nieuwe elegantie aan toe. Strak en slim voor de stad – ruim en veelzijdig voor langere reizen. De Clubman Final Edition is geïnspireerd door de eerste Mini Clubman uit 1969 en zowel een eerbetoon als een viering.

Grijze scheidslijn Grijze scheidslijn
KIES JE PRESTATIES.

WELKE PASSEN BIJ JOU?

De MINI Clubman Final Edition biedt de kracht en efficiëntie van MINI TwinPower Turbo technologie. Onze moderne benzinemotoren zijn de schoonste en meest efficiënte die we ooit hebben geproduceerd. Ze onderscheiden zich niet alleen van de rest – maar nemen ook het voortouw. Start de motor die past bij jouw manier van leven, jouw rijstijl en de reizen die je maakt.

MINI Clubman Final Edition - technische gegevens
Model name
Price
Emissie en verbruik
Brandstoftype
Prestaties
Acceleratie 0-100 km/h
Maximumsnelheid
Slagvolume motor
Max. koppel
Cilinders / kleppen per cilinder
Leeggewicht EU
MINI Clubman Final Edition - multipicture
KIES JE STIJL.

HET LAATSTE WOORD IN SAMENGESTELDE DETAILS.

De MINI Clubman Final Edition is zorgvuldig samengesteld door onze designexperts. Hij heeft niet alleen de meest rijke standaarduitrusting tot nu toe, maar ook veel premium materialen, technologische highlights en comfortabele features. De term ‘all-in’ is zeker van toepassing. Er zijn nog wel een paar belangrijke keuzes te maken.

MINI Clubman Final Edition - teaser - details

CARROSSERIEKLEUREN

 • Nanuq White
 • Melting Silver III
 • Enigmatic Black

WIELEN

 • 18" Final Edition spoke 2-tone Shimmer Copper/Jet Black, runflat
 • 18" Final Edition spoke 2-tone Shimmer Copper/Jet Black

DAK EN SPIEGELKAPPEN

 • Carrosseriekleur 
 • Zwart

MOTORKAP/ZIJKANT/SPLIT-DOOR STRIPING

 • Exclusieve Final Edition striping

SIDE SCUTTLES

 • Exclusief hoogglans Final Edition logo

BEKLEDING

 • MINI Yours Leather Dark Maroon
 • MINI Yours Leather Carbon Black

INTERIEURPANELEN

 • Décor oppervlak dashboard in Shimmer Copper Counterline
 • Accentoppervlak Sage Green Dark mat
 • Velours vloermatten
 • Hemelbekleding antraciet
 • Met nappaleder bekleed stuurwiel
VOOR EXTRA COMFORT, GEMAK EN CONTROLE.

TWEE PAKKETTEN.

Ons MINI Go-Kart feeling komt tot uiting in dit aanbod van speciaal geselecteerde uitrustingen die het leven gemakkelijker en stijlvoller maken.

MINI Clubman Final Edition – pakketten

COMFORT PACK EN COMFORT PLUS PACK.

Ontworpen om de dagelijke ritten nog comfortabeler en gemakkelijker te maken.

COMFORT PACK.

Geniet met alle MINI favorieten in één pakket van je eigen MINI comfortzone, waar je ook bent.

COMFORT PLUS PACK.

Alles van het MINI COMFORT PACK, plus andere slimme uitrustingen die je ritten nog leuker maken.
*Beschikbare opties afhankelijk van geselecteerde model. Voor meer informatie, bekijk de configurator, de bijbehorende prijslijst of neemt contact op met de MINI dealer van jouw voorkeur.
Grijze scheidslijn Grijze scheidslijn
MINI SERVICE INCLUSIVE.

GEEN RISICO. MEER PLEZIER.

Alles in één. Het principe: je ontvangt bij aanschaf van een nieuwe MINI aantrekkelijke Service Inclusive aanbiedingen voor nieuwe modellen. Je betaalt maar één keer en alle service en onderhoud is gedekt binnen de door jou gekozen termijn.

MINI Service Inclusive.

MINI Clubman Final Edition - Service Inclusive
Grijze scheidslijn Grijze scheidslijn

VOOR JOU EN JE MINI.

AANTREKKELIJKE ACCESSOIRES EN FINANCIERINGSAANBOD.

VIND DE ACCESOIRES WAARNAAR JE OP ZOEK BENT.

MINI Clubman Final Edition - accessoires
MINI Clubman Final Edition - Financial Services

MINI FINANCIAL SERVICES.

ONTDEK WAT ER MOGELJK IS.

Disclaimer:

De getoonde waarden van brandstofverbruik, CO₂ emissies, energieverbruik en bereik, zijn vastgesteld op basis van de versie van de Europese Verordening (EC) 715/2007 die van toepassing is ten tijde van de typegoedkeuring. De cijfers verwijzen naar de WLTP testcyclus conform Richtlijn (EC) 1151 / 2017 en kunnen variëren afhankelijk van de geselecteerde opties. Het getoonde bereik is gebaseerd op verschillende configuraties van het geselecteerde model en is geen onderdeel van enig uitgebracht voorstel, ze zijn enkel bedoeld ter vergelijking van verschillende voertuigmodellen. Naast de efficiëntie van een auto zijn ook het rijgedrag en andere, niet-technische factoren bepalend voor het energieverbruik en de CO₂ uitstoot van een auto. Voor voertuig gerelateerde belastingen of andere heffingen gebaseerd op (in ieder geval onder andere) CO₂ uitstoot kunnen de CO₂ waarden verschillen met de hier weergegeven waarden. De CO₂ efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke versie van de Richtlijn 1999/94/EC en het Besluit van 3 november 2000, houdende regels inzake de etikettering van het energiegebruik van personenauto's (Besluit etikettering energiegebruik personenauto’s). De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO₂ waarden, energie consumpties en bereik volgens de WLTP cyclus voor de classificatie. Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO₂ emissie van nieuwe personenauto’s kan worden verkregen uit het "handboek brandstofverbruik, de CO₂ emissie en het energieverbruik van nieuwe personenauto’s", dat verkrijgbaar is bij verkooppunten en bij het RDW. Alle prijzen zijn adviesprijzen van de fabrikant (incl. btw, excl. transportkosten). Je MINI dealer geeft je graag meer informatie over de daadwerkelijke prijzen.