WELKE MINI PAST BIJ JOU?

ALLE MINI MODELLEN OP EEN RIJ. VRAAG EEN PROEFRIT AAN.
MINI COOPER SE SEITENANSICHT

MINI ELECTRIC

MINI 3-DEURS ZIJAANZICHT

MINI 3-DEURS

MINI 5-DEURS ZIJAANZICHT

MINI 5-DEURS

MINI CABRIOLET ZIJAANZICHT

MINI CABRIO

MINI CLUBMAN ZIJAANZICHT

MINI CLUBMAN

MINI COUNTRYMAN SIDE VIEW

Disclaimers.

De vermelde waarden van brandstofverbruik, CO2 uitstoot en energieverbruik zijn gebaseerd op de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening (EC) 715/2007. De waarden hebben betrekking op een voertuig met een standaard configuratie in Nederland en de getoonde variaties geven optionele uitrustingsmogelijkheden en de verschillende voor het geselecteerde model beschikbare maten van wielen en banden weer. 

De CO2 efficiency specificaties zijn gebaseerd op de EU Richtlijn 1999/94 / EG en de huidige versie van de Europese Richtlijn. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en het energieverbruik zoals bepaald in de NEDC cyclus voor de classificatie.
Voor meer informatie over het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenauto’s wordt verwezen naar het “handboek over brandstofverbruik, de CO2 uitstoot en energieverbruik van nieuwe personenauto’s”, dat beschikbaar is bij de dealer.

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.