mini concept - aceman vision

THE MINI CONCEPT ACEMAN.

*De MINI Concept Aceman is alleen een conceptauto, dat betekent dat hij niet in productie is en niet te koop is. Daarom mag hij niet op de openbare weg rijden en voldoet hij niet aan de verkeersregels. De opnames vonden plaats op een afgesloten weg/studio zonder toegang tot het verkeer.

DE EMOTIE VAN (E-)MOTION.

De MINI Concept Aceman vertegenwoordigt een nieuw tijdperk van duurzamere, connected auto's en combineert technologische vooruitgang met charismatische eenvoud en de MINI Go-Kart Feeling.

Onze eerste volledig elektrische MINI cross-over combineert de kenmerkende wendbaarheid van MINI met innovatief design en biedt tegelijkertijd een comfortabele zitpositie. Hij laat zien wat MINI een MINI maakt: opvallende proporties, onderscheidend lijnenspel en slimme functionaliteiten. Wendbaar en krachtig, maar met een gevoel van tijdloze verfijning is de MINI Concept Aceman de start van een nieuw avontuur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

mini concept - aceman - highlights

DE ESTHETIEK VAN SPONTANITEIT.

  • Inspirerende volledig elektrische rijprestaties en de nieuwste innovaties in elektrische technologie.
  • Volledig nieuwe intelligente vormgeving die flexibiliteit en functionaliteit biedt.
  • Innovatieve interactieve technologie en multiscreen infotainment verbinden passagiers met een ongekende gebruikservaring.
  • Chroom- en leervrije materialen worden gebruikt voor de bekleding en zijn gemaakt van gerecycleerde materialen.

DE TOEKOMST VAN DESIGN DOORDRENKT MET TRADITIE.

De MINI Concept Aceman is een moderne interpretatie van de cross-over, maar dan in wendbare MINI-vorm. De duidelijk gedefinieerde contouren en strakke randen maken een overtuigende indruk.

INTERIEURSTIJL – MINIMALISME OPNIEUW UITGEVONDEN.

Het interieur van de MINI Concept Aceman combineert klassieke en sportieve MINI designdetails met elegante, handgemaakte accenten. De open ruimtes rond de deuren en de zachte oppervlakken zorgen voor warmte en een gevoel van welzijn. Het panoramische dak laat het licht binnenstromen en zorgt voor een ruimtelijk en open gevoel.

ONTWORPEN OM HOOFDEN TE DOEN DRAAIEN.

De meeslepende lichte turquoise tint draagt bij tot het levendige karakter van de MINI Concept Aceman. Afhankelijk van de lichtinval lijkt de kleur helderder of donkerder, waardoor de oppervlakken en randen een subtiele driedimensionaliteit krijgen. De dakdrager is uitgevoerd in British Racing Green en dankzij het kameleoneffect van de PVD-coating glinstert hij in verschillende tinten blauw, paars, groen, turquoise en roze.

mini concept - aceman - exterior - highlight
mini concept - aceman - interior - highlight

EEN STAP IN DE DUURZAME TOEKOMST.

Gemaakt met de grootste aandacht voor detail en kwaliteit, zijn de duurzame materialen allemaal gemaakt van gerecycled plastic. In combinatie met de kleurnuances zorgt dit voor een verbluffend samenspel van contrasten en een zeer bijzondere rijervaring.

HIGHLIGHTS.

JOUW KEUZE – JOUW EXPERIENCE MODES.

Dompel jezelf onder in verschillende werelden binnenin de MINI Concept Aceman. Drie nieuwe experience modes tonen verschillende manieren om de displays die tot je beschikking staan te bedienen en hiervan te genieten. Dus verwen jezelf en breng jouw interieur tot leven. 

PERSOONLIJKE STIJL.

Hier draait alles om het personaliseren van de displays. Je kunt kiezen uit een reeks subtiel geanimeerde achtergrondbeelden die ook op het dashboard worden geprojecteerd en vergezeld worden door aangepaste geluiden. Enkele voorbeelden zijn wolken die bewegen in de lucht, golven die breken op de kust en glinsterend water dat beweegt in een zwembad. 

mini concept - aceman - modes - personal
mini concept - aceman - modes - pop-up

POP-UP-MODUS.

De Pop-Up modus is de eerste ervaringsgerichte navigatie in een MINI - en bevat zelfs een verrassingselement. Je kunt beslissen waar je heen wilt door een experience-categorie te selecteren, zoals uit eten gaan, evenementen, trends of door aan een geanimeerd rad van fortuin te draaien. 

LEVENDIGE MODUS.

De Vivid Mode van de MINI Concept Aceman maakt elke reis speelser, interactiever en leuker. In deze modus kun je een volledig nieuw interactief design creëren voor het hele weergavegebied als de auto stilstaat.

mini concept - aceman - modes - vivid
mini concept - aceman - model range

VIND DE JUISTE MINI VOOR JOU.

Al onze MINI modellen zijn ooit begonnen als concept car. Bekijk snel het actuele aanbod van nieuwe MINI modellen en kies de MINI die bij je past. 

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?