COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI John Cooper Works GP – grijs en rood – achterspoiler MINI John Cooper Works GP – grijs en rood – achterspoiler

DE NIEUWE MINI JOHN COOPER WORKS GP.

DE SNELSTE MINI OOIT.

DE SNELSTE MINI OOIT.

MINI John Cooper Works GP – rood accent MINI John Cooper Works GP – rood accent

MAXIMUMSNELHEID 265 KM/U.

MINI John Cooper Works GP – rood accent MINI John Cooper Works GP – rood accent

0-100 KM/H IN 5,2 SECONDEN.

MINI John Cooper Works GP – rood accent MINI John Cooper Works GP – rood accent

MOTORVERMOGEN VAN 225 KW/306 PK.

MINI John Cooper Works GP – voor- en zij-aanzicht – dakspoiler

THE FAST AND THE FURIOUS.

Geen overtollige zaken. Geen extra gewicht. De MINI John Cooper Works GP is ontdaan van alle overtollige zaken, voor een maximale acceleratie en wendbaarheid. Dempers, stabilisatorstangen en veren zijn speciaal ontwikkeld en afgestemd op de rijeigenschappen van de auto. En met zijn grotere spoorbreedte en 10 mm verlaagd onderstel straalt hij pure kracht en prestaties uit. Het is een rebel. Maar met een zeer specifiek doel voor ogen.


Onze designers zijn tot het uiterste gegaan. Uitgevoerd in luisterrijk Racing Grey, met het dak en de spiegelkappen uitgevoerd in contrasterend Melting Silver, straalt de MINI John Cooper Works GP een en al zelfvertrouwen uit. De randen en lijnen zijn precies en scherp. Terwijl krachtige designelementen zoals de grote voorpaneelverbreder, zijskirts en dakspoiler de buitenzijde accentueren en voor een formidabele aanwezigheid zorgen.

MINI John Cooper Works GP – 2,0 liter – 306 pk 4-cilindermotor MINI John Cooper Works GP – 2,0 liter – 306 pk 4-cilindermotor

MINI. TURBOCHARGED.

De snelste, krachtigste MINI ooit komt natuurlijk niet uit niets vallen. Want onze ingenieurs houden van een uitdaging. Ze verlaten hun comfortzones. De MINI John Cooper Works GP vertegenwoordigt een racegeschiedenis die meer dan vijf decennia teruggaat. Zijn 2,0 liter 4-cilindermotor met turbocompressor met een vermogen van 306 pk en een buitengewoon koppel van 450 Nm biedt indrukwekkende prestaties. Want genoeg is nooit genoeg.


Gecombineerd met de automatische transmissie met 8 versnellingen en een differentieelsper zorgt dit voor maximale acceleratie, grip en wendbaarheid. En met de sportieve, 3D-geprinte metalen schakelpaddels kun je in stijl schakelen. Het op prestaties gerichte inlaatluchtsysteem zorgt ervoor dat de motor gemakkelijker kan ademhalen. En bovendien is er nog een tweede externe koeler om de motorkoeling en het uitgangsvermogen te optimaliseren. En dankzij de gewijzigde geluidsisolatie konden we het gewicht nog verder terugbrengen, voor nog betere prestaties. Geniet van de uitstekende rijeigenschappen en pure sensatie – direct onder handbereik.

MINI John Cooper Works GP – rood accent MINI John Cooper Works GP – rood accent

BIJZONDERE HIGHLIGHTS VAN HET EXTERIEUR.

MINI John Cooper Works GP – stuurwiel – cockpit MINI John Cooper Works GP – stuurwiel – cockpit

BIJZONDERE HIGHLIGHTS VAN HET INTERIEUR.

MINI John Cooper Works GP – interieur – 360° aanzicht MINI John Cooper Works GP – interieur – 360° aanzicht
MINI John Cooper Works GP – circuit MINI John Cooper Works GP – circuit

Gelimiteerde oplage.

De MINI John Cooper Works GP is wereldwijd gelimiteerd op slechts 3000 modellen en is in Nederland door zijn ongekende populariteit in een mum van tijd uitverkocht.

MINI John Cooper Works GP – zij- en achteraanzicht – circuit MINI John Cooper Works GP – zij- en achteraanzicht – circuit