MINI Countryman SE ALL4

Classic Uitvoering

Highlights van deze uitvoering.

Breng een vleugje circuit naar de weg met aantrekkelijke lichtmetalen wielen, op de autosport geïnspireerde sportstoelen en verfijnde materialen.

UITGELICHT.

Hier vind je een aantal geweldige uitrustingen waarvan je met deze uitvoering kunt genieten.

MINI Countryman SE ALL4 MINI Experience Modes
MINI Countryman SE ALL4 Driving Assistant
MINI Countryman SE ALL4 Stuurwielrand verwarmd
MINI Countryman SE ALL4 Elektrisch verwarmde voorstoelen
MINI Countryman SE ALL4 Alarmsysteem klasse 3 (VbV/SCM)
MINI Countryman SE ALL4 MINI Experience Modes

MINI Experience Modes

Dompel jezelf onder in een meeslepende ervaring van licht en geluid. Kies uit maximaal acht MINI Experience Modes en transformeer jouw MINI interieur tot een compleet nieuwe ervaring. Elke modus heeft zijn eigen creatieve ontwerp, kleur, dynamische achtergrond en geluidspalet. Zet de schakelaar in de togglebar om en personaliseer jouw omgeving op basis van hoe je je voelt. Core, Go-kart en Green zijn standaard aanwezig op elke MINI, optioneel komen daar Personal, Timeless, Vivid en Balance bij. Op de MINI Countryman is er ook nog de speciale Trail modus. Een lichtprojector aan de achterkant van de MINI Interaction Unit projecteert op het dashboard kleuren en patronen die passen bij de geselecteerde MINI Experience Mode. En ook het optionele MINI Head-up Display past zich aan op de modus die jij gekozen hebt.

MINI Countryman SE ALL4 Driving Assistant

Driving Assistant

Alsof je een extra paar ogen hebt. De camera- en radargebaseerde Driving Assistant waarschuwt vanaf een snelheid van 20 km/u voor voertuigen in de “dode hoek” en ondersteunt indien nodig actief het terugsturen van je MINI naar de rijstrook. Bovendien helpt het bij het detecteren van overstekend verkeer achter je wanneer je achteruitrijdt met je MINI. Het helpt ook bij het voorkomen van ongelukken achterop je MINI, bijvoorbeeld door naderend verkeer te waarschuwen door de alarmlichten van je MINI te laten knipperen. Last but not least waarschuwt het systeem je ook bij het uistappen, als er een risico bestaat op een botsing met achteropkomend verkeer (bijvoorbeeld een fietser). Houd er rekening mee dat de systemen in deze apparatuur alleen ondersteuning bieden binnen specifiek gedefinieerde grenzen. Chauffeurs dragen de eindverantwoordelijkheid om hun rijgedrag aan te passen aan de verkeersomstandigheden. Onder voorbehoud van landspecifieke regelgeving.

MINI Countryman SE ALL4 Stuurwielrand verwarmd

Stuurwielrand verwarmd

"Cooler" dan je denkt. Stuurwielverwarming zorgt ervoor dat de rand van je stuurwiel in korte tijd op een comfortabele temperatuur komt. Hierdoor blijven je handen tijdens de wintermaanden warm tijdens het rijden en wordt je dagelijkse rit of roadtrip een stuk aangenamer. Als het gaat om mileuvriendelijkheid gaat ook een "coole" optie. Veel efficiënter dan het hele interieur opwarmen, vooral voor korte ritten.

MINI Countryman SE ALL4 Elektrisch verwarmde voorstoelen

Elektrisch verwarmde voorstoelen

Warm en comfortabel kan niet koeler zijn. De optionele stoelverwarming in jouw MINI verwarmt je voorstoelen snel tot een ontspannende temperatuur die je op drie niveaus kunt aanpassen. Zo kun je jezelf opwarmen en ontspannen als het buiten koud is. Het verwarmt je zitoppervlak en het gehele contactoppervlak van de rugleuning en zorgt voor all-round comfort. Bovendien kun je de warmte verdelen zoals je dat wilt, eenvoudig via de systeeminstellingen.

MINI Countryman SE ALL4 Alarmsysteem klasse 3 (VbV/SCM)

Alarmsysteem klasse 3 (VbV/SCM)

Geniet van extra bescherming tegen diefstal en meer gemoedsrust als iemand probeert in te breken in jouw MINI. Dit alarmsysteem reageert op positieveranderingen en trillingen door een waarschuwingsgeluid te laten horen en de knipperende gevarenlichten te activeren. Een rood lampje in de binnenspiegel geeft aan dat het systeem geactiveerd is.

ALLE UITRUSTINGEN EN FUNCTIES VAN JOUW IDEALE MINI.

Beschikbare pakketten

De ELEKTRISCHE MINI COUNTRYMAN uitproberen?

MINI Countryman Electric - proefrit teaser MINI Countryman Electric - proefrit teaser