Highlights van deze uitvoering.

Breng een vleugje circuit naar de weg met aantrekkelijke lichtmetalen wielen, op de autosport geïnspireerde sportstoelen en verfijnde materialen.

UITGELICHT.

Hier vind je een aantal geweldige uitrustingen waarvan je met deze uitvoering kunt genieten.

VOLGENDE STAPPEN.

Veelgestelde vragen.

De MINI Cooper Electric heeft een actieradius van tot wel 400 kilometer (WLTP). Dat is meer dan genoeg voor de meeste van je ritten. Het is een kwestie van nadenken over hoeveel actieradius je verbruikt en waar je oplaadt.

Elektrische auto's hebben een regeneratief remsysteem. Daarbij remt de auto op de elektromotor. De kinetische remenergie wordt opgevangen en omgezet in elektriciteit. Zo laadt de auto zijn eigen accu op. Dit systeem draagt zo bij aan de efficiëntie van de elektrische auto. De energie wordt later weer gebruikt voor het accelereren. Wanneer je het stroompedaal los laat, begint de auto automatisch af te remmen. Met het conventionele rempedaal kan je indien nodig sterker afremmen en tot stilstand komen. Regeneratief remmen is gemakkelijker en efficiënter.

Jazeker! Je kunt je MINI Cooper Electric naar smaak aanpassen dankzij een rijke keuze aan carrosseriekleuren. Je kunt ook met een van de speciale verloopkleuren voor het dak je MINI Cooper verder personaliseren. Verder kun je met talloze opties je auto aan je eigen lifestyle aanpassen. De uitvoeringen van de MINI Cooper Electric zijn speciaal samengestelde optiepakketten waarmee je je MINI nog meer op je eigen smaak kunt afstemmen. De uitvoering Essential is de standaarduitvoering. Je kunt je MINI Cooper Electric personaliseren op het gebied van comfort, sportiviteit en stijl met de uitvoeringen Classic, Favoured en JCW.