MINI Cooper SE

John Cooper Works Uitvoering

Highlights van deze uitvoering.

Breng een vleugje circuit naar de weg met aantrekkelijke lichtmetalen wielen, op de autosport geïnspireerde sportstoelen en verfijnde materialen.

UITGELICHT.

Hier vind je een aantal geweldige uitrustingen waarvan je met deze uitvoering kunt genieten.

MINI Cooper SE Glazen panoramadak
MINI Cooper SE MINI Head-Up Display
MINI Cooper SE LED-koplampen met uitgebreide functies
MINI Cooper SE MINI Experience Modes
MINI Cooper SE Driving Assistant
MINI Cooper SE Comfort Access
MINI Cooper SE Stuurwielrand verwarmd
MINI Cooper SE Elektrisch verwarmde voorstoelen
MINI Cooper SE Alarmsysteem klasse 3 (VbV/SCM)
MINI Cooper SE Glazen panoramadak

Glazen panoramadak

Maak het interieur voor je gevoel ruimer en creëer een heldere, uitnodigende sfeer. Het glazen panoramadak vult het interieur met daglicht en laat je medereizigers genieten van een wijds uitzicht op de omgeving. Voor een betere bescherming tegen de zon is het glas grijs getint.

MINI Cooper SE MINI Head-Up Display

MINI Head-Up Display

Geïnspireerd door de jetcockpittechnologie, plaatst het MINI Head-Up Display alles wat je wilt weten direct in je gezichtsveld. Het transparante scherm, geïnstalleerd op je dashboard, geeft belangrijke gegevens weer, zoals rijsnelheid, kaarten, rijhulpfuncties en entertainmentdetails. Zo helder als maar kan, biedt het een uitstekende beeldkwaliteit, zelfs in helder verlichte omgevingen. JE kunt de hoogte en helderheid eenvoudig aanpassen en de weergegeven informatie afstemmen op je behoeften. Het past zich ook aan de MINI Experience Mode die je hebt gekozen, zodat je kunt genieten van een consistente en holistische ervaring – en volledig in beeld blijft.

MINI Cooper SE LED-koplampen met uitgebreide functies

LED-koplampen met uitgebreide functies

Zie dingen die je anders gemist had. Naast LED-dagrijverlichting en krachtig Bi-LED dim- en grootlicht, biedt dit pakket bochtenverlichting in LED-technologie. Dit is een adaptieve lichtverdeling met sterkere verlichting aan de zijkanten. Zo kun je beter kijken bij bochten en hoeken. Geschikt voor zowel stads-, plattelands- en snelwegverkeer en bij slecht weer. De grootlichtassistent detecteert tegemoetkomende voertuigen en activeert automatisch je dimlicht om te voorkomen dat andere bestuurders worden verblind. In het menu kun je kiezen uit drie lichtsignaturen, gecreëerd door combinaties van dagrijlicht, voor- en achterlicht. Aangevuld met een overeenkomstige "welcome and goodbye" animatie.

MINI Cooper SE MINI Experience Modes

MINI Experience Modes

Dompel jezelf onder in een meeslepende ervaring van licht en geluid. Kies uit maximaal acht MINI Experience Modes en transformeer jouw MINI interieur tot een compleet nieuwe ervaring. Elke modus heeft zijn eigen creatieve ontwerp, kleur, dynamische achtergrond en geluidspalet. Zet de schakelaar in de togglebar om en personaliseer jouw omgeving op basis van hoe je je voelt. Core, Go-kart en Green zijn standaard aanwezig op elke MINI, optioneel komen daar Personal, Timeless, Vivid en Balance bij. Op de MINI Countryman is er ook nog de speciale Trail modus. Een lichtprojector aan de achterkant van de MINI Interaction Unit projecteert op het dashboard kleuren en patronen die passen bij de geselecteerde MINI Experience Mode. En ook het optionele MINI Head-up Display past zich aan op de modus die jij gekozen hebt.

MINI Cooper SE Driving Assistant

Driving Assistant

Alsof je een extra paar ogen hebt. De camera- en radargebaseerde Driving Assistant waarschuwt vanaf een snelheid van 20 km/u voor voertuigen in de “dode hoek” en ondersteunt indien nodig actief het terugsturen van je MINI naar de rijstrook. Bovendien helpt het bij het detecteren van overstekend verkeer achter je wanneer je achteruitrijdt met je MINI. Het helpt ook bij het voorkomen van ongelukken achterop je MINI, bijvoorbeeld door naderend verkeer te waarschuwen door de alarmlichten van je MINI te laten knipperen. Last but not least waarschuwt het systeem je ook bij het uistappen, als er een risico bestaat op een botsing met achteropkomend verkeer (bijvoorbeeld een fietser). Houd er rekening mee dat de systemen in deze apparatuur alleen ondersteuning bieden binnen specifiek gedefinieerde grenzen. Chauffeurs dragen de eindverantwoordelijkheid om hun rijgedrag aan te passen aan de verkeersomstandigheden. Onder voorbehoud van landspecifieke regelgeving.

MINI Cooper SE Comfort Access

Comfort Access

Met Comfort Access kun je de deuren en de achterklep gemakkelijk ontgrendelen en vergrendelen. Het systeem detecteert en verifieert automatisch de sleutel in jouw zak of tas, activeert het welkomslicht wanneer je nadert (ongeveer binnen 3 meter) voordat hij ontgrendelt (ongeveer binnen 1 meter) en vergrendelt terwijl je wegloopt (ongeveer na 2 meter). Het is perfect als je snel en gemakkelijk in en uit de auto wilt stappen.

Met de MINI Digital Key Plus kun je je MINI openen door er dichtbij te komen, gewoon met je smartphone. MINI Digital Key Plus maakt gebruik van ultrabreedbandtechnologie (UWB) en werkt op precies dezelfde manier als een traditionele sleutel. Als je dus in de buurt bent en je telefoon in je zak of tas zit, wordt jouw MINI automatisch ontgrendeld en weer vergrendeld als je wegloopt. Bovendien kun je de sleutel delen met vrienden of familie. Je kunt de sleutel delen door een bericht te sturen.

MINI Cooper SE Stuurwielrand verwarmd

Stuurwielrand verwarmd

"Cooler" dan je denkt. Stuurwielverwarming zorgt ervoor dat de rand van je stuurwiel in korte tijd op een comfortabele temperatuur komt. Hierdoor blijven je handen tijdens de wintermaanden warm tijdens het rijden en wordt je dagelijkse rit of roadtrip een stuk aangenamer. Als het gaat om mileuvriendelijkheid gaat ook een "coole" optie. Veel efficiënter dan het hele interieur opwarmen, vooral voor korte ritten.

MINI Cooper SE Elektrisch verwarmde voorstoelen

Elektrisch verwarmde voorstoelen

Warm en comfortabel kan niet koeler zijn. De optionele stoelverwarming in jouw MINI verwarmt je voorstoelen snel tot een ontspannende temperatuur die je op drie niveaus kunt aanpassen. Zo kun je jezelf opwarmen en ontspannen als het buiten koud is. Het verwarmt je zitoppervlak en het gehele contactoppervlak van de rugleuning en zorgt voor all-round comfort. Bovendien kun je de warmte verdelen zoals je dat wilt, eenvoudig via de systeeminstellingen.

MINI Cooper SE Alarmsysteem klasse 3 (VbV/SCM)

Alarmsysteem klasse 3 (VbV/SCM)

Geniet van extra bescherming tegen diefstal en meer gemoedsrust als iemand probeert in te breken in jouw MINI. Dit alarmsysteem reageert op positieveranderingen en trillingen door een waarschuwingsgeluid te laten horen en de knipperende gevarenlichten te activeren. Een rood lampje in de binnenspiegel geeft aan dat het systeem geactiveerd is.

ALLE UITRUSTINGEN EN FUNCTIES VAN JOUW IDEALE MINI.

Beschikbare pakketten

Veelgestelde vragen.

De MINI Cooper Electric heeft een actieradius van tot wel 400 kilometer (WLTP). Dat is meer dan genoeg voor de meeste van je ritten. Het is een kwestie van nadenken over hoeveel actieradius je verbruikt en waar je oplaadt.

Elektrische auto's hebben een regeneratief remsysteem. Daarbij remt de auto op de elektromotor. De kinetische remenergie wordt opgevangen en omgezet in elektriciteit. Zo laadt de auto zijn eigen accu op. Dit systeem draagt zo bij aan de efficiëntie van de elektrische auto. De energie wordt later weer gebruikt voor het accelereren. Wanneer je het stroompedaal los laat, begint de auto automatisch af te remmen. Met het conventionele rempedaal kan je indien nodig sterker afremmen en tot stilstand komen. Regeneratief remmen is gemakkelijker en efficiënter.

Als je 100 kilometer per dag rijdt, dan kun je aan een DC-snellader in 35 minuten voldoende bijladen. Thuis aan een AC-laadpunt of wallbox met wisselstroom duurt het ongeveer 2 uur en 30 minuten en aan een gewoon stopcontact ongeveer 6 uur.

Jazeker! Je kunt je MINI Cooper Electric naar smaak aanpassen dankzij een rijke keuze aan carrosseriekleuren. Je kunt ook met een van de speciale verloopkleuren voor het dak je MINI Cooper verder personaliseren. Verder kun je met talloze opties je auto aan je eigen lifestyle aanpassen. De uitvoeringen van de MINI Cooper Electric zijn speciaal samengestelde optiepakketten waarmee je je MINI nog meer op je eigen smaak kunt afstemmen. De uitvoering Essential is de standaarduitvoering. Je kunt je MINI Cooper Electric personaliseren op het gebied van comfort, sportiviteit en stijl met de uitvoeringen Classic, Favoured en JCW.