MINI Cooper C

Favoured Trim

Highlights van deze uitvoering.

Breng een vleugje circuit naar de weg met aantrekkelijke lichtmetalen wielen, op de autosport geïnspireerde sportstoelen en verfijnde materialen.

UITGELICHT.

Hier vind je een aantal geweldige uitrustingen waarvan je met deze uitvoering kunt genieten.

MINI Cooper C MINI Head-Up Display
MINI Cooper C LED-koplampen met uitgebreide functies
MINI Cooper C MINI Experience Modes
MINI Cooper C Driving Assistant
MINI Cooper C Comfort Access
MINI Cooper C Stuurwielrand verwarmd
MINI Cooper C Elektrisch verwarmde voorstoelen
MINI Cooper C Alarmsysteem klasse 3 (VbV/SCM)
MINI Cooper C MINI Head-Up Display

MINI Head-Up Display

Geïnspireerd door de jetcockpittechnologie, plaatst het MINI Head-Up Display alles wat je wilt weten direct in je gezichtsveld. Het transparante scherm, geïnstalleerd op je dashboard, geeft belangrijke gegevens weer, zoals rijsnelheid, kaarten, rijhulpfuncties en entertainmentdetails. Zo helder als maar kan, biedt het een uitstekende beeldkwaliteit, zelfs in helder verlichte omgevingen. JE kunt de hoogte en helderheid eenvoudig aanpassen en de weergegeven informatie afstemmen op je behoeften. Het past zich ook aan de MINI Experience Mode die je hebt gekozen, zodat je kunt genieten van een consistente en holistische ervaring – en volledig in beeld blijft.

MINI Cooper C LED-koplampen met uitgebreide functies

LED-koplampen met uitgebreide functies

Zie dingen die je anders gemist had. Naast LED-dagrijverlichting en krachtig Bi-LED dim- en grootlicht, biedt dit pakket bochtenverlichting in LED-technologie. Dit is een adaptieve lichtverdeling met sterkere verlichting aan de zijkanten. Zo kun je beter kijken bij bochten en hoeken. Geschikt voor zowel stads-, plattelands- en snelwegverkeer en bij slecht weer. De grootlichtassistent detecteert tegemoetkomende voertuigen en activeert automatisch je dimlicht om te voorkomen dat andere bestuurders worden verblind. In het menu kun je kiezen uit drie lichtsignaturen, gecreëerd door combinaties van dagrijlicht, voor- en achterlicht. Aangevuld met een overeenkomstige "welcome and goodbye" animatie.

MINI Cooper C MINI Experience Modes

MINI Experience Modes

Dompel jezelf onder in een meeslepende ervaring van licht en geluid. Kies uit maximaal acht MINI Experience Modes en transformeer jouw MINI interieur tot een compleet nieuwe ervaring. Elke modus heeft zijn eigen creatieve ontwerp, kleur, dynamische achtergrond en geluidspalet. Zet de schakelaar in de togglebar om en personaliseer jouw omgeving op basis van hoe je je voelt. Core, Go-kart en Green zijn standaard aanwezig op elke MINI, optioneel komen daar Personal, Timeless, Vivid en Balance bij. Op de MINI Countryman is er ook nog de speciale Trail modus. Een lichtprojector aan de achterkant van de MINI Interaction Unit projecteert op het dashboard kleuren en patronen die passen bij de geselecteerde MINI Experience Mode. En ook het optionele MINI Head-up Display past zich aan op de modus die jij gekozen hebt.

MINI Cooper C Driving Assistant

Driving Assistant

Alsof je een extra paar ogen hebt. De camera- en radargebaseerde Driving Assistant waarschuwt vanaf een snelheid van 20 km/u voor voertuigen in de “dode hoek” en ondersteunt indien nodig actief het terugsturen van je MINI naar de rijstrook. Bovendien helpt het bij het detecteren van overstekend verkeer achter je wanneer je achteruitrijdt met je MINI. Het helpt ook bij het voorkomen van ongelukken achterop je MINI, bijvoorbeeld door naderend verkeer te waarschuwen door de alarmlichten van je MINI te laten knipperen. Last but not least waarschuwt het systeem je ook bij het uistappen, als er een risico bestaat op een botsing met achteropkomend verkeer (bijvoorbeeld een fietser). Houd er rekening mee dat de systemen in deze apparatuur alleen ondersteuning bieden binnen specifiek gedefinieerde grenzen. Chauffeurs dragen de eindverantwoordelijkheid om hun rijgedrag aan te passen aan de verkeersomstandigheden. Onder voorbehoud van landspecifieke regelgeving.

MINI Cooper C Comfort Access

Comfort Access

MINI Comfort Access is een keyless entry-systeem voor je auto. Het detecteert de sleutel in je jas of tas zodra je binnen ongeveer 3 meter van de zijkant van je MINI komt. Dan schakelt de ambiente verlichting en Welcome Light Carpet in en begeleidt je naar je autodeur. Het systeem kan jouw MINI automatisch ontgrendelen als je op 1 meter afstand komt, zonder dat je de deurgreep hoeft aan te raken. Ga je meer dan 2 meter bij je MINI vandaan, dan vergrendelt het je auto weer automatisch. In beide gevallen hoef je je sleutel er niet bij te pakken – heel snel en makkelijk dus. Het is ideaal als je snel in en uit je auto wilt stappen. En je sluit jezelf nooit meer buiten als je je sleutel per ongeluk in je auto hebt laten liggen.

MINI Cooper C Stuurwielrand verwarmd

Stuurwielrand verwarmd

Cooler dan je denkt. Stuurwielverwarming zorgt ervoor dat de rand van je stuurwiel in korte tijd op een comfortabele temperatuur komt. Hierdoor blijven je handen tijdens de wintermaanden warm tijdens het rijden en wordt je dagelijkse rit of roadtrip een stuk aangenamer. Als het gaat om mileuvriendelijkheid gaat ook een "coole" optie. Veel efficiënter dan het hele interieur opwarmen, vooral voor korte ritten.

MINI Cooper C Elektrisch verwarmde voorstoelen

Elektrisch verwarmde voorstoelen

Warm en gezellig kunnen niet 'cooler' De optionele stoelverwarming in je MINI verwarmt je voorstoelen snel tot een ontspannende temperatuur die je op drie niveaus kunt aanpassen, zodat je snel opwarmt en ontspant als het buiten koud is. Het verwarmt het zitvlak en het gehele contactoppervlak van de rugleuning en zorgt voor comfort rondom. Bovendien kan je heel eenvodig met behulp van Comfort Display de warmte verdelen zoals jij dat wilt,

MINI Cooper C Alarmsysteem klasse 3 (VbV/SCM)

Alarmsysteem klasse 3 (VbV/SCM)

Geniet van extra bescherming tegen diefstal en meer gemoedsrust als iemand probeert in te breken in jouw MINI. Dit alarmsysteem reageert op positieveranderingen en trillingen door een waarschuwingsgeluid te laten horen en de knipperende gevarenlichten te activeren. Een rood lampje in de binnenspiegel geeft aan dat het systeem geactiveerd is.

ALLE UITRUSTING EN FUNCTIES VAN JOUW IDEALE MINI.

Beschikbare pakketten

DE NIEUWE MINI COOPER UITPROBEREN?

MINI Cooper Electric - Proefrit teaser MINI Cooper Electric - Proefrit teaser