MINI Dealer

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
THE MINI JCW GP CONCEPT THE MINI JCW GP CONCEPT

DE MINI JCW GP CONCEPT.

SLECHTS VOOR ENKELEN.

ERVAAR EEN NIEUWE KRACHT.

Onze designers en engineers willen grenzen verleggen. No matter what. Daarom hebben ze een unieke auto gemaakt, voorbestemd voor circuitgebruik. Wat iedereen bindt: uitdagingen. Gewoon uit je comfortzone stappen en lijnen, hoeken en oppervlakken toevoegen waar anderen dat niet durven.
>
Highlights

TOT HET UITERSTE.

>
De MINI John Cooper Works GP Concept De MINI John Cooper Works GP Concept
Dynamisch en laag – het MINI John Cooper Works GP Concept design straalt vermogen, prestaties en wendbaarheid uit. Nauwkeurig vormgegeven, contrasterende elementen genereren een hoog spanningsniveau om de auto een zelfverzekerde verschijning te geven. Deze stoere houding geeft een gewaagde intentieverklaring af op de weg.
>
MINI John Cooper Works GP Concept - achterkant MINI John Cooper Works GP Concept - achterkant

Niet bang zijn voor extremen zit diep in ons DNA verankerd. Bedacht voor op de weg, maar geboren op het circuit – dat is de achtergrond van de MINI John Cooper Works GP Concept. Herinner je je nog de GP1 en GP2? Die waren ons vertrekpunt. Het resultaat is intimiderend mooi en krachtig. Knap om die balans te vinden. De power, aerodynamica en bouw van JCW maken met elk detail indruk. Daar krijg je geen genoeg van.

>
MINI John Cooper Works GP Concept MINI John Cooper Works GP Concept

We moeten het even over spannende contrasten hebben. Over een topuitstraling en ultieme sportiviteit. De MINI JCW GP Concept is gehuld in het ontzagwekkend mooie Black Jack Anthracite. Curbside Red en High Speed Orange accentueren de vloeiende, slanke carrosserielijnen en benadrukken zijn assertiviteit. Bomvol adrenaline, da's wel duidelijk.

>
MINI John Cooper Works GP Concept MINI John Cooper Works GP Concept

De MINI JCW GP Concept heeft getinte ramen, goed voor een vleugje geheimzinnigheid en agressie. De voorkant valt op door de allesverslindende grille en de gemene luchthapper op de motorkap. Hij is laag, breed en ontzettend gefocust. Sprintje trekken?

>
MINI John Cooper Works GP Concept – cockpit MINI John Cooper Works GP Concept – cockpit

Het interieur is gestript en eenvoudig gehouden. Ook binnenin draait het om contrasten. Het strakke wit en de opvallende details brengen spanning in het ontwerp. Dat witte past ook goed bij de sportieve aspiraties. Blikvangers zijn de glanzende aluminium rolkooi, het zwarte dashboard en de digitale interface in de middenconsole.

Bekijk het interieur

STAP IN.

360° VIEW
John Cooper Works
>
John Cooper Works modellen

VAN HUIS UIT LEGENDARISCH.

De MINI John Cooper Works 3-deurs, Cabrio, Clubman en Countryman hebben allemaal hun eigen karakter, maar delen ook dezelfde familieband. Een herkenbaar familietrekje is de flinke power onder de motorkap. Een JCW is trots op zijn afkomst. Elk model beschikt over tuning op raceniveau en hoogwaardige componenten. De handling is messcherp en de acceleratie bloedstollend. John Cooper zou trots zijn.