De kick van MINI Electric.

DE KICK VAN MINI ELECTRIC.

Go-kart Feeling in het kwadraat

GO-KART FEELING IN HET KWADRAAT.

Met de MINI Electric wordt elektrisch rijden pas echt leuk. Go-Kart feeling zit verankerd in het DNA van MINI en in de MINI Electric voel je dat meer dan ooit tevoren. ‘De kick van MINI Electric’ noemen we dat.
Ervaar de MINI Go-kart Feeling zelf

ERVAAR HET ZELF.

Om te weten hoe die kick van MINI Electric voelt, telkens als je optrekt bij een stoplicht, strak de hoek omslaat en niets anders hoort dan het gesuis van de wind, moet je toch echt even zelf achter het stuur gezeten hebben. Ervaar elektrisch rijden met MINI tijdens een vrijblijvende proefrit bij een van onze MINI Dealers.  

PRIVATE LEASE VANAF € 498,- P/M MET SUBSIDIE*.

Tijdelijk rijd je extra voordelig in een MINI Electric met de Camden Edition. Vanaf € 559,- per maand met MINI Private Lease staat er een gloednieuw exemplaar voor je deur. En in combinatie met de overheidssubsidie van € 61,- p/m al vanaf € 498,-. Daarbij wordt verder alles voor je geregeld: belasting, verzekering en onderhoud. Het enige wat je verder zelf betaalt is je stroomverbruik. Ontdek de mogelijkheden en bereken je maandbedrag via de MINI Electric Private Lease configurator.

WAT IS GO-KART FEELING?

MINI staat bekend om z’n goede rijeigenschappen – we noemen dat de Go-Kart feeling en dat is niet voor niks. Net als bij een kart, zitten de wielen van een MINI zo ver mogelijk op de hoeken van de auto , wat zorgt voor een perfecte wegligging en strakke besturing. Terwijl jij razendsnel optrekt, direct de bocht instuurt en de G-krachten aan je voelt trekken, heeft je MINI Electric daar geen last van. Die plakt aan de weg én dat zonder uitstoot.

MISSCHIEN OOK INTERESSANT...