Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique MINI, Your unique MINI,

Jouw MINI - exterieur Jouw MINI - interieur

REQUEST AN OFFER.

BOOK A TEST DRIVE.

MINI 3-deurs
MINI 3-deurs
MINI 5-deurs
MINI 5-deurs
MINI Cabrio
MINI Cabrio
MINI Clubman
MINI Countryman
MINI Countryman
jcw _ logo
electric _ logo
motion motion

ELECTRIC DRIVING. MINIFIED

SCHOON, STIL EN COOL.

RESERVEER 'M NU.

Het is bijna zover: de allereerste elektrische MINI komt eraan.

Dezelfde go-kart feeling, flink wat pit, stijl, design gecombineerd met elektrisch rijplezier. Kun je niet wachten? Snappen we. We bieden je vanaf nu dan ook de mogelijkheid om jouw MINI Electric te reserveren via onderstaande button. Je bent dan gegarandeerd één van de eersten die in de MINI Electric rijdt. Wil je nog niet reserveren maar wel op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan verschijnt het laatste nieuws over MINI Electric in je inbox en ben je écht als eerste op de hoogte van de releasedatum, prijzen en range. 

MINI E

Hoe rijdt de MINI electric?

Dit kan alleen MINI – een logische stap vooruit zetten door goede prestaties te combineren met toekomstbestendige technologie. Inclusief het enige echte MINI gevoel. Lees nu hoe de pers de allereerste rit met onze MINI Electric heeft ervaren.

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRIDE

UNPLUG AND PLAY.

Laat de toekomst beginnen. Gemakkelijk gezegd met de MINI Countryman Plug-in Hybride, want die rijdt zowel op stroom als benzine. Zo wordt schoner rijden kinderspel.

SOEPEL EN SPORTIEF.

SOEPEL EN SPORTIEF.

Als je letterlijk een duwtje in de rug nodig hebt, levert de MINI Countryman Plug-in Hybride meteen de kracht die je wenst. Zo beweeg je je soepel en vlot door het verkeer.
OPLADEN EN INLADEN.

OPLADEN EN INLADEN.

De MINI Countryman Plug-In Hybride is niet alleen goed in opladen, er kan ook heel wat in. Zijn ruime interieur is riant voor inzittenden en bagage.

MET VIER KUN JE MEER.

De slimme ALL4 vierwielaandrijving zorgt voor veel grip en een goede tractie, waardoor je ook op een natte of gladde weg verder komt met je MINI.
MINI 3-deurs
MINI 3-deurs
MINI 5-deurs
MINI 5-deurs
MINI Cabrio
MINI Cabrio
MINI Clubman
MINI Countryman
MINI Countryman
jcw _ logo
electric _ logo
g/km disclaimer l/100 km disclaimer disclaimer