Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique MINI, Your unique MINI,

Jouw MINI - exterieur Jouw MINI - interieur

REQUEST AN OFFER.

BOOK A TEST DRIVE.

MINI 3-deurs
MINI 5-deurs
MINI Cabrio
MINI Clubman
MINI Countryman
jcw _ logo
electric _ logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
THE ALL ELECTRIC MINI THE ALL ELECTRIC MINI

DE VOLLEDIG ELEKTRISCHE MINI.

VANAF € 34.900,-

CHARGED WITH PASSION.

Ervaar het nieuwe rijplezier. De eerste volledig elektrische MINI luidt een nieuwe fase in, waarin de het iconische MINI design en de go-kart feeling worden gecomineerd met duurzaamheid. De kenmerkende wegligging en acceleratie blijven hetzelfde. Het design is overduidelijk MINI. Maar daarnaast is er nog veel meer. Het is MINI op z'n meest intens – inspirerend op een heel nieuw niveau.

Met 184 pk rij je in 7,3 seconden 100km per uur. Het rijbereik is 234 km WLTP. Zo wordt elektrisch autorijden écht leuk. De MINI Electric is verkrijgbaar vanaf € 34.900,- Zowel privé als zakelijk leasen kan al vanaf € 499,- per maand.*

*Genoemde leasetarieven zijn gebaseerd op een MINI Private Lease overeenkomst (privé) en een MINI Operational Lease overeenkomst (zakelijk) met een looptijd van 48 maanden. Het MINI Private Lease-tarief is op basis van een kilometrage van 10.000 kilometer per jaar en is inclusief BTW. Het MINI Operational Lease-tarief is op basis van een kilometrage van 20.000 per jaar en is exclusief BTW.
WEES EEN VAN DE EERSTEN.
ALL ELECTRIC MINI – rear view – acceleration ALL ELECTRIC MINI – rear view – acceleration

OPWINDEND. EN ZO ONTWORPEN.

De eerste volledig elektrische MINI vormt een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis. Hij verbindt het iconische MINI ontwerp, het creatieve gebruik van ruimte met de innovatieve spirit van MINI. De moderne look combineert aerodynamische lijnen met bekende details, vol zelfvertrouwen en toch charmant. Daarnaast zijn er vier uitrustingsniveaus beschikbaar met een ruime keuze aan opties om jouw volledig elektrische MINI aan de binnen- en de buitenzijde volledig te personaliseren.
THE ALL ELECTRIC MINI – side view – zero emissions THE ALL ELECTRIC MINI – side view – zero emissions
ALL ELECTRIC MINI – side view – street scene ALL ELECTRIC MINI – side view – street scene

HOE ELEKTRISCH RIJDEN ZIJN NAAM WAARMAAKT.

We hebben de kenmerkende stijl en go-kart feeling van MINI als basis genomen en er een progessief element aan toegevoegd - elektrisch rijden. Je draagt hiermee niet alleen bij aan stillere wegen en een schonere lucht – jouw dagen bij het benzinestation zijn ook voorbij. Je kunt de MINI Electric vrijwel overal opladen - thuis, op het werk of in de stad.
THE ALL ELECTRIC MINI THE ALL ELECTRIC MINI
ALL ELECTRIC MINI – Preorder MINI ELECTRIC
MINI Electric in de pers

HOE RIJDT DE MINI ELECTRIC?

Dit kan alleen MINI – een logische stap vooruit zetten door goede prestaties te combineren met toekomstbestendige technologie. Inclusief het enige echte MINI gevoel. Lees nu hoe de pers de allereerste rit met onze MINI Electric heeft ervaren.

MINI 3-deurs
MINI 5-deurs
MINI Cabrio
MINI Clubman
MINI Countryman
jcw _ logo
electric _ logo