>
mini connected – connectiviteit icoon mini connected – connectiviteit icoon

MINI CONNECTED.

ERVAAR NAADLOZE CONNECTIVITEIT.

mini connected – reis – startpunt mini connected – reis – startpunt
mini connected – app – touchscreen mini connected – app – touchscreen

JE PERFECTE BIJRIJDER.

MINI Connected is je persoonlijke mobiliteitsassistent die je helpt bij het plannen van je ritten, het vinden van je auto en het op afstand bedienen van bepaalde functies. De slimme, intuïtieve functies en het prachtig ontworpen touchscreen maken het rijden in je MINI nog comfortabeler, veiliger en leuker. En de MINI app vormt de naadloze digitale brug tussen je telefoon en je MINI - zodat je de functies van je telefoon moeiteloos kunt gebruiken door de integratie in het touchscreen.

 

mini connected – reis – spraakbediening mini connected – reis – spraakbediening

JE STEM IS JE BEDIENING.

Dankzij Natural Language Understanding (NLU) kan je MINI je natuurlijke spraak herkennen. Met deze iconische spraakbediening van de MINI kun je dus jouw auto bedienen terwijl je rijdt. Druk gewoon op de knop op je stuur om deze te activeren - en gebruik je gewone spraak om toegang te krijgen tot informatie en de bedieningsfuncties van je MINI. Je hoeft je niet eens zorgen te maken over het onthouden van specifieke opdrachten. Bovendien kun je bij het gebruik van Apple CarPlay ook Siri op je iPhone activeren door de spraakbedieningsknop op je stuurwiel lang in te drukken.

mini connected – agenda-item icoon mini connected – agenda-item icoon

NET DAT BEETJE EXTRA ONDERWEG.

MINI Connected houdt je in alle opzichten geïnformeerd, verbonden en op en top vermaakt. Zodra je je smartphone met het multimediasysteem hebt verbonden, kun je bellen of naar je favoriete muziek luisteren terwijl deze kristalhelder tot uiting komt op het hoogwaardige geluidssysteem. Bovendien heb je eenvoudig toegang tot talloze apps, waaronder die van externe aanbieders. Daarmee kun je genieten van je favoriete streamingdiensten zoals Spotify. En als je wilt kun je zelfs Siri meenemen op je ritten, die je helpen door het uitvoeren van spraakopdrachten.

*Apple CarPlay is alleen beschikbaar in combinatie met de MINI Business Pakketten. Raadpleeg de faq's voor meer informatie.

mini connected – navigatie icoon mini connected – navigatie icoon

BRENG HET ALLEMAAL IN KAART.

Met het intelligente MINI Connected navigatiesysteem kun je vanuit je luie stoel een route plannen. Zoek een bestemming, waarna de route vervolgens wordt doorgestuurd naar je MINI met behulp van de Send-to-Car functie. Hierna wordt je reis in kaart gebracht, zodat je naadloos van vertrek tot aankomst kunt navigeren - en je elke gewenste plaats langs de weg in je planning kunt opnemen. Nu ben je dus klaar om in alle vertrouwen naar je bestemming te rijden, waar dat ook is. Aangezien de navigatiekaarten automatisch worden bijgewerkt naar de nieuwste versie, bespaart dit systeem je niet alleen tijd - het helpt je ook om brandstof te besparen.

MINI Connected – Personal Assistant – interessante plaatsen MINI Connected – Personal Assistant – interessante plaatsen
MINI Connected – interessante plaatsen – icoon MINI Connected – interessante plaatsen – icoon
MINI Connected – conciërgediensten – interessante plaatsen MINI Connected – conciërgediensten – interessante plaatsen

NU KUN JE EROPUIT TREKKEN.

Stel je voor dat je onderweg een paar boodschappen moet doen. Met slechts één klik kun je interessante plaatsen die je online hebt gevonden, zoals winkels, benzinestations, geldautomaten en restaurants, overbrengen naar je auto. Je MINI Connected navigatiesysteem bewaart al je bestemmingen op één plek. Degene die je altijd nodig hebt - en degene die je ontdekt. Bovendien heb je met één druk op de knop toegang tot de optionele 24/7 MINI Personal Assistant* om informatie te verzamelen, verbindingen op te zoeken en praktische tips te krijgen tijdens je rit.

*MINI Personal Assistant is beschikbaar tegen een tarief van € 250 voor drie jaar in combinatie met MINI Business Pakketten.

MINI Connected – verkeer icoon MINI Connected – verkeer icoon

GUN JEZELF WAT TIJD.

Zit je vaak vast in de file?Deze kunnen worden vermeden met RTTI. Dit geavanceerde navigatiesysteem houdt de verkeerssituatie constant in de gaten om je realtime waarschuwingen te geven over ongevallen en wegwerkzaamheden, inclusief gevarenwaarschuwingen en omleidingen. Het zal omleidingen om je zo snel mogelijk naar je bestemming te brengen. En je krijgt ook up-to-date weersvoorspellingen. Je ritten zijn op deze manier niet alleen goed georganiseerd, maar ook veel meer ontspannen.
mini connected – touchscreen display – head unit mini connected – touchscreen display – head unit
MINI Connected – begeleiding icoon MINI Connected – begeleiding icoon

TOEGANG EN INTERACTIE VAN OP AFSTAND.

Heb ik mijn portieren op slot gedaan? Waar heb ik hem geparkeerd? Met MINI Connected Remote Services kunt je jouw MINI op afstand bedienen via de MINI app, waardoor je hem veel gemakkelijker kunt terugvinden op een parkeerterrein. Je vindt hem via een kaart op je smartphone. Je kunt ook de status van je ruiten en portieren zien en eventueel je MINI ontgrendelen voor iemand anders. Geruime tijd voordat je in de auto stapt, kun je met MINI Connected Remote Services al de klimaatregeling inschakelen om je interieur voor te verwarmen of te koelen. Daarmee is de temperatuur in je MINI altijd precies zoals jij dat wilt.*

*Dit is alleen mogelijk met de MINI Electric of MINI Countryman PHEV.

MINI Connected – remote services – bediening MINI Connected – remote services – bediening
 MINi Connected – line – reisbestemming  MINi Connected – line – reisbestemming
>
mini connected – grijze scheidingslijn mini connected – grijze scheidingslijn

ONTDEK MEER OVER MINI CONNECTED.

MINi Connected – pakketten en functies icoon MINi Connected – pakketten en functies icoon

DE VOLLEDIGE CONNECTIVITY SUITE.

PAKKETTEN EN FUNCTIES.

Benut de kracht van premium technologie met MINI Connected. Ongeacht of het nu het gemak van afstandsbedieningen, send-to-car functionaliteit of noodoproepen betreft, je beschikt hiermee over een hele reeks opwindende functies en toepassingen die jou verbinden met je MINI. Deze zijn gegroepeerd in drie verschillende pakketten. Vind degene die het meest geschikt is voor jou.
mini connected  – touchscreen – infotainment mini connected  – touchscreen – infotainment
mini connected – touchscreen – infotainment mini connected – touchscreen – infotainment
mini connected  – connectiviteit icoon mini connected  – connectiviteit icoon

JE MOBIELE ASSISTENT ONDER HANDBEREIK.

MINI APP.

Gebruik de MINI app om dichter dan ooit bij je MINI te komen. Krijg overal en altijd toegang tot een wereld van verbindingen en gemak met je smartphone.
mini connected  – hulp en ondersteuning icoon mini connected  – hulp en ondersteuning icoon
HULP EN ONDERSTEUNING.

VIND ANTWOORDEN OP JE VRAGEN.

NEEM JE VOLGENDE STAPPEN.