COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI 3-DEURS MINI 3-DEURS

WIJ HOREN BIJ ELKAAR.


BIG LOVE.
DE NIEUWE MINI.

MINI Big love

De nieuwe MINI is typisch MINI, gebouwd voor iedereen. Met de nieuwe MINI, in allerlei soorten, maten en kleuren, kan je 100% jezelf zijn. Dat noemen we bij MINI Big Love. Big Love draait helemaal om vreugde, positiviteit en diversiteit. Want ook al zijn we allemaal anders, we passen goed bij elkaar.

Wat je ook doet of waar je ook van houdt, er is altijd een MINI die bij jou past. En je haalt er niet alleen een nieuwe MINI mee in huis, maar je wordt ook deel van de MINI community, die net zo divers is als de MINI’s zelf.

BIG LOVE

DE NIEUWE MINI.

Dit is de nieuwe MINI. De 3-deurs, 5-deurs, Cabrio en ELECTRIC met hun typische go-kart feeling, maar dan heruitgevonden. Met hun nieuwe looks laten ze niet alleen iedereen omkijken maar geeft ie ook extra comfort met nieuwe gadgets zoals het nieuwe digitaal instrumentenpaneel en stuurverwarming voor de koude dagen. Bekijk en ontdek in onderstaande video wat er allemaal nieuw is aan de nieuwe MINI modellen

VANAF 17 APRIL IN DE SHOWROOM
MINI 3-deurs

DE NIEUWE MINI ELECTRIC.

VANAF € 36.200,-

Voel de kick met de nieuwe MINI ELECTRIC. Die is niet alleen duurzaam maar heeft ook die heerlijke typische go-kart feeling. Hij valt op met z’n nieuwe koplampen, bumper en de nieuwe gadgets zoals het 8.8” touchscreen. Voel jij de klik? Ontdek dan meer over de nieuwe MINI ELECTRIC.

DE NIEUWE MINI 3-DEURS.

VANAF € 25.300,-
Gaat jouw hart sneller kloppen van de nieuwe MINI 3-deurs? De iconische MINI die iedereen kent en waar iedereen van houdt, maar dan heruitgevonden. Nu met z’n nieuwe voor- en achterkant, handige gadgets zoals het 8.8” touchscreen en de nieuwe MINI kleur, Rooftop Grey.
MINI 3-deurs
MINI 5-deurs

DE NIEUWE MINI 5-DEURS.

VANAF € 26.900,-
Is de nieuwe MINI 5-deurs jouw match? De MINI 5-deurs is alles wat je kent en waar je van houdt bij de 3-deurs, maar dan iets ruimer. Zodat iedereen die je lief is makkelijk past. Ook de 5-deurs heeft een make-over gekregen met de nieuwe kleur Island Blue, een nieuwe look en handige gadgets zoals het grote 8.8” touchscreen.

DE NIEUWE MINI CABRIO.

VANAF € 31.200,-
De nieuwe MINI Cabrio, de perfecte match voor iedereen met een vrije geest. Hij heeft alle luxe die je gewend bent van MINI, maar dan in een nieuw jasje. Dat is meteen te zien aan de nieuwe voor- en achterkant maar ook aan de opvallende nieuwe kleur Zesty Yellow. Ga jij er binnenkort op uit in de nieuwe MINI Cabrio?
MINI Cabrio MINI Cabrio