Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique MINI, Your unique MINI,

Jouw MINI - exterieur Jouw MINI - interieur

REQUEST AN OFFER.

BOOK A TEST DRIVE.

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI 3-DEURS MINI 3-DEURS

KIJK!
DE NIEUWE MINI.

DE MINI 3-DEURS, 5-DEURS, CABRIO EN ELECTRIC.

DE NIEUWE MINI.

Kijk! Dit is de nieuwe MINI. De 3-deurs, 5-deurs, Cabrio en Electric met hun typische go-kart feeling, maar dan heruitgevonden. Met hun nieuwe looks laten ze niet alleen iedereen omkijken maar geeft ie ook extra comfort met nieuwe gadgets zoals het nieuwe digitaal instrumentenpaneel en stuurverwarming voor de koude dagen.

Ontdek de nieuwe MINI modellen.
MINI 3-deurs

DE NIEUWE MINI ELECTRIC.

VANAF € 36.200,-

Kijk! De nieuwe MINI Electric. Die is niet alleen duurzaam maar heeft ook die heerlijke typische go-kart feeling, en met de nieuwe koplampen en bumpers mag je gezien worden. Ga jij voor de nieuwe MINI Electric?

DE NIEUWE MINI 3-DEURS.

VANAF € 25.300,-
Kijk! De MINI 3-deurs, de original. De iconische MINI die iedereen kent. Met z’n ronde koplampen, het zwevende dak en de wielen die dicht bij de uiteinden van de auto zitten. In de nieuwe kleur Rooftop Grey en met een vernieuwde voorkant, achterkant en dat nieuwe digitale instrumentenpaneel kijkt iedereen je na.
MINI 3-deurs
MINI 5-deurs

DE NIEUWE MINI 5-DEURS.

VANAF € 26.900,-
Kijk! De nieuwe MINI 5-deurs, alles wat je kent en waar je van houdt bij de 3-deurs, maar dan een tikkie ruimer. Zodat iedereen die je lief is makkelijk past. Maar ook de 5-deurs heeft een make-over gekregen met de nieuwe kleur Island Blue, een nieuwe look en handige gadgets, zoals het nieuwe digitale instrumentenpaneel en een groot touchscreen.

DE NIEUWE MINI CABRIO.

VANAF € 31.200,-
Kijk! De nieuwe MINI Cabrio, perfect voor iedereen met een vrije geest. Hij heeft alle luxe die je gewend bent van MINI maar dan in een nieuw jasje. Dat is meteen te zien aan de nieuwe voorkant en achterkant maar ook aan de opvallende kleur Zesty Yellow. Dus ga jij er binnenkort op uit in de nieuwe MINI Cabrio?
MINI Cabrio MINI Cabrio