COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI zakelijk leasen. MINI zakelijk leasen.

MINI ZAKELIJK EN CORPORATE SALES.

Zakelijk Leasen
Flex leasen
Zakelijk financieren + verzekering
Elektrisch rijden
Laadoplossingen
Bijtellingscalculator
Contact

Wat voor een bedrijf je ook hebt, er is altijd een passende MINI. We staan bekend om iconische looks, eersteklas comfort en dynamische prestaties. Maar wist je ook dat we ook lage bedrijfskosten en fiscale efficiëntie bieden? Daarom is MINI de slimme keuze voor jouw bedrijf.

Ons gevarieerde assortiment betekent dat wat je ook nodig hebt, we een MINI voor je hebben. We hebben de klassieke MINI Cooper 3-Deurs nu ook volledig elektrisch met een range tot 400 KM, of de ruime MINI 5-deurs, beiden perfect voor stadsritten en zakelijk gebruik. De ruime,en geheel vernieuwde avontuurlijke MINI Countryman, gemaakt om alles aan te kunnen. En vergeet vooral de MINI Countryman Electric niet.

MINI zakelijk leasen.

Zakelijk Leasen.

Besteed al je autozaken uit, behalve het rijplezier. Met MINI Lease heb je voor een vast bedrag per maand een MINI voor de deur staan. Wij regelen alles voor je: onderhoud, reparatie, motorrijtuigenbelasting, afschrijving en rente.

NOG MEER FLEXIBILITEIT MET SWITCH OF FLEX PREMIUM.

Voeg nog meer flexibiliteit toe aan je Operational Lease overeenkomst met Switch of Flex Premium. Met Switch heb je de mogelijkheid om na 12 maanden van MINI te wisselen. Handig als jouw levenssituatie of mobiliteitsbehoefte verandert. Daarnaast biedt Flex Premium de vrijheid om jouw contract na 12 maanden, om welke reden dan ook, zonder opzeggingsvergoeding te beëindigen.
Nog meer flexibiliteit met Switch of Flex Premium.
Zakelijk financieren.

ZAKELIJK FINANCIEREN.

Zakelijk succes begint bij grip op je kosten. Wanneer daar je voorkeur naar uitgaat, kies je voor een financiering met een vaste looptijd en rente. Jouw MINI komt dan op je balans te staan en je kunt de btw verrekenen met je omzetbelasting. En aan het eind van de rit is je MINI van jou.

ELEKTRISCH RIJDEN.

Verduurzaming is nodig en daarom beweegt MINI mee met de toekomst. Hoe MINI dat doet zie je terug de nieuwe modellen als de elektrische MINI Cooper en natuurlijk de volledig nieuwe MINI Countryman, tevens 100% elektrisch verkrijgbaar.

Elektrisch rijden.
Laadoplossingen.

LAADOPLOSSINGEN.

MINI begrijpt hoe belangrijk het is om gemakkelijk te kunnen laden, zowel thuis als onderweg. Daarom hebben we verschillende manieren van opladen ontwikkeld en deze beschikbaar gemaakt voor MINI rijders in heel Europa. We zijn ook samenwerkingen aangegaan, zodat je toegang hebt tot het grootste netwerk van laadstations. Dus waar je ook bent, een laadmogelijkheid is dichterbij dan je denkt. Lees meer over de mogelijkheden.

Bijtelling met MINI.

Wanneer je een MINI zakelijk gaat rijden, als lease- of bedrijfsauto, dan moet je hiervoor bijtelling betalen. Afhankelijk van het betreffende voertuig, wordt er een percentage van de fiscale waarde van je MINI opgeteld bij je inkomen. Deze belastingverhogende maatregel wordt maandelijks verrekend met de loonbelasting van je werknemer. De hoogte van het bijtellingspercentage wordt aan de hand van CO2- uitstoot van je MINI berekend, hiervoor zijn twee categorieën opgesteld: emissieloze voertuigen (0 gram uitstoot) en alle overige voertuigen.
Bijtellingscalculator.
Contact.

CONTACT MET MINI ZAKELIJK..

Als mobiliteit een belangrijke rol speelt in je onderneming, dan is goed fleetmanagement onmisbaar. Benieuwd naar hoe MINI een rol kan spelen in jouw organisatie? Neem dan contact op met: fleetsales@mini.nl of neem contact op met jouw lokale MINI dealer.