COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI COOPER Private Lease.

MINI COOPER
PRIVATE LEASE.

TIJDELIJK VANAF € 438,- P/M MET SUBSIDIE.*

PRIVATE LEASE VANAF € 438,- P/M MET SUBSIDIE*.

Tijdelijk rijd je extra voordelig in een nieuwe MINI Cooper Electric. Vanaf € 499,- per maand met MINI Private Lease staat er een gloednieuw exemplaar voor je deur. En in combinatie met de overheidssubsidie van € 61,- p/m al vanaf € 438,-. Daarbij wordt verder alles voor je geregeld: belasting, verzekering en onderhoud. Het enige wat je verder zelf betaalt is je stroomverbruik. Ontdek de mogelijkheden en bereken je maandbedrag via de MINI Electric Private Lease configurator.

KIES JE MAANDBEDRAG & ONTDEK
DE MOGELIJKHEDEN.

MINI Financial Services biedt verschillende lease- en financierings-mogelijkheden om je nieuwe MINI te kunnen realiseren. Afhankelijk van je wensen kun je door middel van onze keuzetool bepalen welk aanbod het best bij jou past.

FLEX COMFORT (BESCHERMINGSPLAN).

VEELGESTELDE VRAGEN.

Ja, op de nieuwe MINI Electric is de overheidssubsidie (SEPP) van toepassing. Let wel; de subsidiepot is niet oneindig en daarom adviseren wij om snel de aanvraag via de website van de overheid te doen. Let wel dat je configuratie van invloed is op de prijs en dus de mogelijkheid om subsidie aan te vragen. Dit is mogelijk voor configuraties tot maximaal € 45.000,-

Nee, op de nieuwe MINI Cooper (met benzinemotor) is geen overheidssubsidie (SEPP) van toepassing. Alleen nieuwe elektrische voertuigen van minimaal € 12.000,- en maximaal € 45.000,- komen in aanmerking voor SEPP.

Nee, je betaalt gewoon het afgesproken Private Lease maandbedrag aan MINI Financial Services. Je bent zelf verantwoordelijk voor de subsidieaanvraag bij de overheid. Let wel; de subsidiepot is niet oneindig en daarom adviseren wij om snel de aanvraag via de website van de overheid te doen.