COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Big Love MINI Big Love

MINI. Big Love.

BIG LOVE VANAF DAG ÉÉN.

MINI is als geen ander (auto)merk. Al vanaf dag één in 1957 deden wij iets wat niemand durfde. Midden in een wereldwijde oliecrisis, dachten we niet in problemen, maar in oplossingen. Kunnen we onze auto’s kleiner maken? Veel kleiner? Hoe kunnen we meer ruimte creëren? Door de motor te draaien of door de wielen naar de hoeken te verplaatsen? Toen en nog steeds, staan moed, vindingrijkheid en optimisme bij MINI centraal. Dit hebben we samengevat in 2 woorden: BIG LOVE. 

Bij MINI draait alles om Big Love. Dit staat voor openheid, optimisme en het vieren van verschillen. Onze auto’s zijn gemaakt met Big Love en zijn gemaakt voor iedereen om te laten zien wie je bent. Het ziet de rijkdom in diversiteit. We zeggen dan ook niet voor niets: “We are different, but pretty good together”. Elke MINI rijder en MINI is anders maar passen goed bij elkaar. Wij vinden dat er meer diversiteit in de automarkt mag komen en dat laten we ook zien.

Big Love for the planet

BIG LOVE FOR THE PLANET.

Met de blik op de toekomst creëren we samen met jullie verhalen over meer doen met minder, over kleine ideeën met grote impact en uitdagingen die we omzetten in kansen voor een duurzame toekomst.
Big Love for the people

BIG LOVE FOR THE PEOPLE.

Door vast te houden aan deze visie hebben we met MINI een unieke positie in onze maatschappij veroverd. Die we gebruiken om een positieve impact te maken. Hoe wij dit doen? Met positiviteit en humor vertellen we verhalen over verantwoordelijkheid en progressiviteit, over zelfexpressie en diversiteit en over openheid voor verschillende perspectieven.