MINI Dealer

Tuning kit

Zoek een accessoire € 1.910,-

Met de tuning-kit levert bijvoorbeeld de Twin Scroll turbomotor van de MINI Cooper S met handgeschakelde versnellingsbak een forse 141 kW. Daarbij bedraagt het maximale koppel tussen 1750 en 5000/min 250 Nm. En met de overboost-functie is er tussen 1750 en 4500/min zelfs kortstondig 270 Nm beschikbaar. Zo accelereert de MINI Cooper S van 0-100 km/h in slechts 6,8 s en bereikt hij een topsnelheid van 232 km/h. Met zijn imposante, verchroomde uitlaatsierstukken is de sportuitlaat, die de uitlaatgassen optimaal geleidt, niet alleen een visueel highlight, maar door zijn sound ook een akoestische aanwinst van je MINI. De tuning-kit wordt gecompleteerd met het speciaal ontwikkelde luchtfilter, dat bijdraagt aan de verbeterde krachtontwikkeling. De geoptimaliseerde software van het motormanagement zorgt ervoor dat maximale prestaties uit je MINI worden gehaald. En dat de motor over het gehele toerentalbereik voor een razendsnelle acceleratie zorgt.

Voor MINI Cooper S Clubman tot 03/10, niet voor MINI Cooper SD Clubman. 141 kW (192 pk). Bestanddelen: JCW luchtfiltersysteem, sportuitlaatdemper in roestvrijstaal met JCW verchroomde sierstukken, uitlaatspruitstuk (voor veeleisende thermische huishouding), gemodificeerde motorelektronica, JCW logo's voor grille en achterklep, JCW motorplaquette met kitnummer, JCW echtheidscertificaat.
Bijkomende informatie over de beschikbaarheid van de producten verschaffen wij u graag op verzoek.


References: 11 12 2 152 217.

  • Montage bij de dealer Installatietijd: 360 mins

    Mogelijk komen er montagekosten bij de prijs.

    Mogelijk komen er montagekosten bij de prijs voor het installeren van het accessoire. Vraag je dealer naar de voorwaarden.

  • Neem contact op met de dealer

De vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten, correcties en prijswijzigingen.