MINI FINANCIAL SERVICES

GEMAKKELIJK. SLIM. NET ZO INDIVIDUEEL ALS JIJZELF.

Je hebt de MINI gevonden die perfect bij je past. Met MINI Financial Services is hij binnen bereik. Of je nu interesse hebt in een betaalbaar lease-aanbod of een financiering, eventueel inclusief verzekering en onderhoud, wij hebben de juiste oplossing voor jou. Waarom zou je iets wat zo belangrijk is, aan iemand anders toevertrouwen?

MINI Aceman Electric - Financial Services - overzicht - illustratie oplossingzoeker

VIND JOUW OPLOSSING

Ontdek ons aanbod van lease-, financierings- en beschermingsproducten - en profiteer van alle voordelen die MINI Financial Services te bieden heeft.

KRIJG NOG MEER MINI VOOR JE GELD.

Ontdek ons aanbod van lease-, financierings- en beschermingsproducten - en profiteer van alle voordelen die MINI Financial Services te bieden heeft.

+ Accessoires

We bieden individuele oplossingen waarmee je extra uitrustingen en accessoires kunt meenemen in de overeenkomst. Van een aerodynamische dakkoffer of een complete winterwielset met banden tot aan de installatie van een Wallbox bij je thuis: MINI Financial Services helpt je op weg. Dat gaat dus veel verder dan alleen het rijden.

+ Services

Je MINI in topconditie houden en jou ontzorgen behoort ook tot ons dienstenpakket. We kunnen ook aanvullende diensten aan je overeenkomst toevoegen. Bijvoorbeeld een bandenservice of aanvullende snellaadoplossingen. Of misschien heb je liever MINI Service Inclusive met state-of-the-art onderhouds- en reparatiefaciliteiten - en zo nodig met vervangend vervoer.

+ Verzekeringen

Ook verzekeringen kunnen we opnemen in je overeenkomst met MINI Financial Services. Onze MINI Top Cover verzekering is samengesteld met dezelfde aandacht voor detail als jouw MINI. Onze uitgebreide dekking voor jouw elektrische MINI is bijvoorbeeld niet zomaar een verzekeringspolis, maar een belofte. Die omvat ook de expertise van onze technici die jouw MINI met de grootst mogelijk zorg behandelen.

CONTACT OPNEMEN.

Neem bij vragen over MINI Financial Services contact op via csc@mini.nl. 


Of bel 070 41 47 510 (lokaal tarief, op werkdagen tussen 08.00 en 19.00 uur).

MINI Aceman Electric - Financial Services - overzicht - neemt contact op MINI Aceman Electric - Financial Services - overzicht - neemt contact op