MINI Dealer

17-inch sportremmen

Zoek een accessoire € 1.960,-

Het John Cooper Works 17'' remsysteem werd optimaal op je MINI afgestemd en onderscheidt zich door een grotere thermische belastbaarheid, een directere respons en een in vrijwel alle rijsituaties onveranderlijk stabiel pedaalgevoel. Met hun lakkleur in Chili Red maken de vaste remzadels met 4 zuigers op de vooras en de vaste remzadels met 1 zuiger op de achteras het sportieve karakter van je MINI ook duidelijk zichtbaar.

Voorrem: vaste remzadels met 4 zuigers in Chili Red gelakt met JCW branding; geperforeerde en gegroefde remschijven 335x30 mm, geventileerd; remvoeringen; rembeschermplaten. Achterrem: zwevende remzadels met 1 zuiger in Chili Red gelakt, geperforeerde en gegroefde remschijven 300x20 mm, geventileerd; remvoeringen. Ook zijn rembekrachtiging, hoofdremcilinder en expansievat inbegrepen. Voor een optimale aanpassing aan het nieuwe remsysteem wordt ook DSC geherprogrammeerd. Enkel in combinatie met de daarvoor toegelaten JCW 17'', 18'' of 19'' lichtmetalen velgen. Niet voor wagens met standaard JCW remmen.


References: 34 11 2 360 181.

  • Montage bij de dealer Installatietijd: 270 mins

    Mogelijk komen er montagekosten bij de prijs.

    Mogelijk komen er montagekosten bij de prijs voor het installeren van het accessoire. Vraag je dealer naar de voorwaarden.

  • Neem contact op met de dealer

De vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten, correcties en prijswijzigingen.