MINI FINANCIAL SERVICES

ALL-IN. SIMPELWEG SLIM. NET ZO INDIVIDUEEL ALS JIJZELF.

Je hebt de MINI gevonden die perfect bij je past. Met MINI Financial Services is hij binnen bereik. Of je nu interesse hebt in een betaalbaar lease-aanbod of een financiering, eventueel inclusief verzekering en onderhoud, wij hebben de juiste oplossing voor jou. Waarom zou je iets wat zo belangrijk is, aan iemand anders toevertrouwen?

MINI Cooper 5-Deurs - Financial Services - overzicht - illustratie oplossingzoeker

VIND JOUW OPLOSSING.

Ontdek ons aanbod van lease-, financierings- en beschermingsproducten - en profiteer van alle voordelen die MINI Financial Services te bieden heeft.

KRIJG NOG MEER MINI VOOR JE GELD.

Ontdek ons gamma van lease-, financierings- en beschermingsproducten – en profiteer van alle voordelen die MINI Financial Services te bieden heeft. 

+ Accessoires

We bieden individuele oplossingen waarmee je extra uitrustingen en accessoires kunt meenemen in de overeenkomst. Van een aerodynamische dakkoffer of een complete winterwielset met banden tot aan de installatie van een Wallbox bij je thuis: MINI Financial Services helpt je op weg. Dat gaat dus veel verder dan alleen het rijden.

+ Services

Je MINI in topconditie houden en jou ontzorgen behoort ook tot ons dienstenpakket. We kunnen ook aanvullende diensten aan je overeenkomst toevoegen. Bijvoorbeeld een bandenservice of aanvullende snellaadoplossingen. Misschien heb je liever MINI Service Inclusive met state-of-the-art onderhouds- en reparatiefaciliteiten – en zo nodig met vervangend vervoer.

+ Verzekeringen

Ook verzekeringen kunnen we opnemen in je overeenkomst met MINI Financial Services. Onze MINI Top Cover verzekering is samengesteld met dezelfde aandacht voor detail als jouw MINI. Onze uitgebreide dekking voor jouw geëlektrificeerde MINI is bijvoorbeeld niet zomaar een verzekeringspolis, maar een belofte. Die omvat ook de expertise van onze technici, die jouw MINI met uiterste zorg behandelen.
MINI Cooper 5-Deurs - Financial Services - overzicht - illustratie oplossingzoeker

JE EIGEN MINI OP JE EIGEN MANIER.

MINI Cooper 5-Deurs - Financial Services - Lease MINI Cooper 5-Deurs - Financial Services - Lease
MINI Cooper 5-Deurs - Financial Services - Lease MINI Cooper 5-Deurs - Financial Services - Lease

MINI OPERATIONAL LEASE.

Lease de MINI van jouw keuze eenvoudig voor een vooraf bepaalde periode en tegen een vast maandbedrag. Geniet van je MINI zonder dat je eigenaar bent. Als de leaseperiode afloopt, lever je je MINI gewoon in en kies je een nieuw exemplaar uit het nieuwste aanbod.

Deze optie is echt iets voor jou als je wilt genieten van de Go-Kart feeling van een MINI zonder zorgen over waardevermindering of het gedoe van je auto verkopen als je contract afloopt. Je geniet van de gemoedsrust die de MINI garanties bieden; je profiteert van de flexibele voorwaarden van het contract en alle bijbehorende dienstverlening en zekerheden. Het mooiste is: de inruilwaarde aan het einde van het contract is niet jouw zorg!

Als je de perfecte MINI hebt gekozen en geconfigureerd, moet je beslissen hoe lang je de leaseovereenkomst wilt laten duren – tussen 24 en 48 maanden – en hoe vele kilometers je per jaar zult gaan rijden.

Wij berekenen je eerste en verdere maandtarieven. Het bedrag dat je maandelijks betaalt, zetten wij vast. Zo maken we het je zo gemakkelijk mogelijk.

Doe eenvoudig online een aanvraag of ga naar je lokale MINI dealer. We hebben slechts een paar gegevens van je nodig om een goed voorstel te kunnen doen.

MINI Cooper 5-Deurs - Financial Services - financieren

MINI PRIVATE FINANCE.

Rij al snel in de MINI van je dromen met MINI Private Finance. Geniet van een onbeperkt aantal kilometers, gemakkelijke personalisatiemogelijkheden een en aantrekkelijke rente.

Deze optie is perfect als je eigenaar wilt worden van je nieuwe MINI en het liefst maandelijks betaalt. Je kunt zo veel rijden als je wilt, zonder kilometerbeperkingen.

We maken het je zo eenvoudig mogelijk. Zodra je het model hebt gekozen dat het beste bij je past, kies je hoeveel je wilt aanbetalen en hoe lang je wilt dat de financieringsperiode duurt. Vervolgens berekenen wij het maandbedrag, inclusief rente en overige kosten.

Aan het einde van het contract kun je kiezen of je de MINI wilt houden of hem inruilt voor een nieuwe.

MINI Cooper 5-Deurs - Financial Services - Private Finance - afbeelding MINI Cooper 5-Deurs - Financial Services - Private Finance - afbeelding

CONTACT OPNEMEN.

Neem bij vragen over MINI Financial Services contact op via csc@mini.nl. 


Of bel 070 41 47 510 (lokaal tarief, op werkdagen tussen 08.00 en 19.00 uur).