COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Flexibel een MINI leasen. Flexibel een MINI leasen.

FLEXIBEL LEASEN BIJ MINI.

Productwijzer
Privé leasen
Zakelijk leasen
Flex leasen
Occasion leasen
Online regelen

KIES VOOR NOG MEER FLEXIBILITEIT.

Kies je voor leasen bij MINI Financial Services, dan kies je voor flexibiliteit. Gedurende je leaseovereenkomst kunnen er namelijk verschillende situaties voorkomen waardoor je het contract zou willen beëindigen of van auto zou willen wisselen. Bij MINI kun je daarom de flexibiliteit kiezen die bij jouw situatie past. Naast de bescherming en gemakken die MINI standaard aanbiedt in jouw overeenkomst, kies je voor nog meer flexibiliteit met Flex Premium.

Lees verder en ontdek meer over de flexibele leasemogelijkheden.

FLEXIBEL LEASEN.

Met een Private Lease of Operational Lease overeenkomst bij MINI Financial Services heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Voor nieuwe Private Lease overeenkomsten is Flex Comfort (beschermingsplan) standaard al inbegrepen. Hiermee heb je zonder meerprijs al de flexibiliteit om de overeenkomst te beëindigen bij onvoorziene situaties.

Indien je meer flexibiliteit wenst in je leaseovereenkomst, dan kun je Flex Premium toevoegen aan de overeenkomst van jouw nieuwe auto. Afhankelijk van de gekozen MINI betaal je maandelijks een bijdrage bovenop je leaseprijs.

FLEX COMFORT (BESCHERMINGSPLAN).

STANDAARD INBEGREPEN BIJ MINI PRIVATE LEASE.

Zonder meerprijs in je Private Lease overeenkomst kun je kosteloos ontbinden bij onvoorziene omstandigheden. Dit geldt bij:

  • Gedwongen en niet verwijtbaar ontslag.
  • Echtscheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap.
  • Verlies van rijbevoegdheid langer dan 6 maanden op basis van medische gronden.
  • Overlijden.
FLEX COMFORT (BESCHERMINGSPLAN).

FLEX PREMIUM.

ZEKERHEID EN FLEXIBILITEIT VANAF € 35,- P/MND.

Bij behoefte aan meer vrijheid en flexibiliteit kies je voor MINI Flex Premium. Door MINI Flex Premium als optie toe te voegen aan jouw Private Lease of Operational Lease overeenkomst heb je namelijk de flexibiliteit om jouw overeenkomst, om welke reden dan ook, te beëindigen vanaf 18 maanden nadat je overeenkomst is ingegaan. Bij beëindiging zonder over te stappen naar een nieuwe MINI met leaseovereenkomst dienen de nog resterende termijnen van Flex Premium voldaan te worden. Daarnaast kun je vanaf 18 maanden kosteloos overstappen naar een nieuwe MINI. Natuurlijk geniet je daarnaast nog steeds van alle gemakken die MINI Private Lease of BMW Operational Lease u biedt.

  • Vanaf 18 maanden kun je maandelijks je leaseovereenkomst opzeggen
  • Vanaf 18 maanden kun je overstappen naar een ander voertuig binnen dezelfde klasse
  • Alleen in combinatie met een contractduur van maximaal 48 maanden
  • Beschikbaar op de nieuwe elektrische MINI Cooper en MINI Countryman. Andere modellen, inclusief MINI John Cooper Works modellen, zijn uitgesloten
  • Vanaf € 35,- per maand bovenop je leaseprijs
  • Mogelijk in combinatie met MINI Private Lease en MINI Operational Lease

Bereken je maandbedrag en ontdek de mogelijkheden.

ZEKERHEID EN FLEXIBILITEIT VANAF € 20,- P/MND. ZEKERHEID EN FLEXIBILITEIT VANAF € 20,- P/MND.

VEELGESTELDE VRAGEN.

Bij het afsluiten van een leaseovereenkomst kun je kiezen hoeveel flexibiliteit je wenst tijdens de overeenkomst. Flex Comfort zit standaard al in een Private Lease overeenkomst inbegrepen, hiermee kun je kosteloos de overeenkomst ontbinden bij onvoorziene omstandigheden. Voor meer flexibiliteit kan Flex Premium toegevoegd worden aan een Private of Operational Lease overeenkomst. Hiermee heb je de mogelijkheid om na 18 maanden over te stappen naar een andere MINI. Ook kun je in plaats van over te stappen naar een andere MINI, zonder opgave van reden, jouw overeenkomst na 18 maanden opzeggen. Bij beëindiging zonder over te stappen naar een nieuwe MINI met leaseovereenkomst dienen de nog resterende termijnen van Flex Premium voldaan te worden.
Met MINI Flex Premium kun je overstappen naar alle MINI modellen, met uitzondering van de John Cooper Works (JCW) motoriseringen.

Helaas kun je MINI Flex Premium uitsluitend selecteren bij het afsluiten van een overeenkomst. Na het afsluiten van een overeenkomst en gedurende de looptijd van deze overeenkomst kan deze service niet meer worden toegevoegd.

Het is zeker mogelijk om na beëindiging van je leaseovereenkomst opnieuw Flex Premium toe te voegen aan je nieuwe overeenkomst. Ook bij overstap kun je Flex Premium toevoegen, zodat je kunt blijven genieten van de vrijheid en flexibiliteit die Flex Premium biedt. Let wel: ook na overstap of bij een nieuwe overeenkomst is Flex Premium alleen van toepassing op geselecteerde voertuigen. 

Dit is niet toegestaan. Er mag slechts één leasecontract i.c.m. Flex Premium per periode worden afgesloten. 

Je hebt de mogelijkheid om één keer jouw leasecontract na 18 maanden voortijdig te beëindigen. Als je hierna kiest voor een nieuw leasecontract kun je ervoor kiezen om Flex Premium nogmaals toe te voegen aan je Private Lease of Operational Lease contract. Ook kunt u slecht eenmaal besluiten om van BMW te wisselen.

Zodra er na de ingangsdatum van de leaseovereenkomst 18 maanden zijn verstreken, kun je de leaseovereenkomst, zonder opgave van reden, opzeggen en de MINI inleveren. Let op: Opzegging is niet mogelijk wanneer er ten aanzien van de leaseovereenkomst sprake is van een betalingsachterstand. Bij beëindiging dienen de nog resterende termijnen van Flex Premium voldaan te worden.

Zodra er na de ingangsdatum van de leaseovereenkomst 18 maanden zijn verstreken, kun je van MINI wisselen, zonder dat je een opzeggingsvergoeding verschuldigd bent. Let op: Opzegging is niet mogelijk wanneer er ten aanzien van de leaseovereenkomst sprake is van een betalingsachterstand.

Je kunt jouw leaseovereenkomst altijd eerder dan een jaar opzeggen. Echter zijn hier wel voortijdige beëindigingskosten aan verbonden zoals beschreven in de algemene voorwaarden van jouw leaseovereenkomst.

Bij het opzeggen van de leaseovereenkomst met Flex Premium heb je een opzegtermijn van één maand. 

Het opzeggen van je leaseovereenkomst kan snel en eenvoudig per e-mail naar csc@bmw.nl of per brief. 

Ja, dat kan. Op de volgende website van de RVO vindt u meer informatie hierover: Subsidie voor koop van een nieuwe elektrische personenauto

DOCUMENTATIE.

Wil je meer weten over de MINI Flex componenten en op je gemak nog even de documentatie nalezen?
Hieronder vind je de toevoeging aan je lease- of financieringsovereenkomst van MINI Flex componenten van MINI Financial Services.

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?