MINI Dealer

Zakelijk.

MINI financial services

MOBILITEITSOPLOSSINGEN.

Introductie.

Net zoals er niks standaard is aan een MINI, zo zijn er ook geen standaardoplossingen voor mobiliteit. Ieders situatie is anders en niet iedere dag ziet er hetzelfde uit. De ene dag pak je de auto naar kantoor, de andere ga je misschien liever met de trein. Zowel voor ondernemers als werknemers zijn er diverse scenario’s denkbaar waar MINI een oplossing voor biedt. 

MOBILITEITSBUDGET.

Met een mobiliteitsbudget kan je zelf invullen hoe je naar je werk gaat. In plaats van een auto van de zaak krijg je een financiële vergoeding. Die kan je naar behoeven uitgeven aan de aanschaf of lease van een privéauto, openbaar vervoer, een fiets of een combinatie van alle drie. Hoe je je woon-werkvervoer ook inricht, je hebt recht op €0,19 onbelast per kilometer.

FLEETMANAGEMENT.

Speelt mobiliteit een belangrijke rol in je bedrijf, dan loont het om goed over je fleetmanagement na te denken. Je houdt daarmee niet alleen de kosten van je wagenpark in de hand, maar zorgt er ook voor dat je auto’s altijd goed onderhouden zijn. Dat kan je natuurlijk allemaal in eigen beheer houden, maar je kan het ook uitbesteden. Onze Dealer Fleet Manager kan je er alles over vertellen.