MINI Dealer

Zakelijk.

MINI financial services

Leasen.

Aangenaam.

Voor wie altijd al eens zakelijk een MINI wilde leasen, maar niet zeker wist of dat wel kon, is er nu MINI Kennismakingslease. Daarmee lease je drie maanden lang een MINI 5-deurs, MINI Clubman of MINI Countryman. Zo heb je de kans om vrijblijvend te ervaren dat een MINI meer ruimte en luxe biedt dan je wellicht dacht zonder in te leveren op stijl of go-kart feeling. Alle drie de modellen zijn uitgerust met o.a. Climate Control, parkeersensoren en MINI Navigatie.

Bij MINI Kennismakingslease kun je kiezen tussen onze drie grootste modellen: de MINI 5-deurs, de MINI Clubman en de MINI Countryman. Alle modellen zijn uitgerust met o.a. Climate Control, parkeersensoren en MINI Navigatie.

 

 

mini 5 deurs

Teasers

MINI 5-deurs

HET ORIGINEEL MET 5 DEUREN.

MINI 5-DEURS.

Hij lijkt precies op het iconische origineel en rijdt net zo sportief, maar biedt met twee extra deuren net iets meer ruimte en gemak.


€ 375,- per maand excl. BTW, op basis van Operational Lease.

MINI Clubman

ZES DEUREN GROOT.

MINI CLUBMAN.

De iconische Split Doors geven de MINI Clubman meer mogelijkheden dan ooit - perfect voor de zakelijke rijder die ook in het weekend in stijl rond wil rijden.

€ 425,- per maand excl. BTW op basis van Operational Lease.

mini countryman

GRENSVERLEGGEND.

MINI COUNTRYMAN.

De stoere MINI Countryman vindt overal zijn weg, ook op zakelijke avonturen. Laat je niet misleiden door de luxe afwerking en zeeën van ruimte: dit is op en top een MINI.

€ 475,- per maand excl. BTW op basis van Operational Lease.