MINI Dealer

Zakelijk.

MINI financial services

DAAROM MINI.

ELEKTRISCH RIJDEN.

Wil je helemaal verantwoord bezig zijn, dan ga je voor een elektrische MINI. Je kunt kiezen uit twee oplaadsystemen voor thuis of op de zaak. De Wallbox Basic en de Wallbox Connect. Beide oplaadstations laden je MINI even snel op. Het verschil zit hem in de extra opties die de Wallbox Connect biedt. Onderweg laad je je MINI op bij een van oplaadpunten in het ChargeNow netwerk – het grootste netwerk van openbare oplaadpunten ter wereld. 

MINI Electric

ELEKTRISCH RIJDEN.

MINI richt zich op de toekomst. Onze volgende stap is de MINI Electric. Wat je kunt verwachten? Flink wat pit, stijl en design, maar dan gecombineerd met volledig elektrisch rijplezier. En natuurlijk dezelfde spannende go-kart feeling, precies zoals je van MINI gewend bent. Duurzaam rijden was nog nooit zo leuk.

 

Bij je MINI Electric krijg je een MINI oplaadkabel waarmee je je MINI thuis, op je werk of onderweg kunt opladen. Plug de kabel in een laadpaal, een wallbox of een regulier stopcontact. Gemakkelijk én goed voor het milieu. Over het milieu gesproken: zakelijke rijders profiteren van de Milieu InvesteringsAftrek – de MIA. Dit fiscale voordeel kan oplopen tot wel 36%. Mooi meegenomen.

 

Kun je niet wachten? Snappen we, wij ook niet! Daarom bieden we je de exclusieve mogelijkheid om met een aanbetaling jouw MINI Electric alvast te reserveren. Zo ben je straks een van de eersten met een de gloednieuwe MINI Electric voor de deur.