ONDERHOUDSADVIES.

Onderhoud

SERVICE OP MAAT.

DE BESTE ZORG VOOR JE MINI DE BESTE ZORG VOOR JE MINI

DE BESTE ZORG VOOR JE MINI.

Om te zorgen dat je MINI net zo lekker blijft rijden als de dag dat je hem ophaalde – nieuw of tweedehands -, is goed onderhoud belangrijk. En waar kan je je MINI beter laten servicen dan bij je MINI dealer? Daar kennen de monteurs alle MINI modellen van binnen en buiten, kan je kiezen uit een hele reeks serviceproducten en worden alleen Originele MINI Onderdelen gebruikt.

Vul je kenteken in en bekijk welke serviceproducten er voor jouw MINI beschikbaar zijn.

Waarom de MINI dealer Waarom de MINI dealer

WAAROM DE MINI DEALER.

OMDAT VOOR JE MINI ALLEEN HET BESTE GOED GENOEG IS.

De monteurs van de MINI dealer brengen meer tijd door met MINI’s dan met hun eigen gezin. Ze kennen elk MINI model van binnen en buiten. Voor elke situatie hebben ze de juiste service paraat. Voor elk geval het juiste Originele MINI Onderdeel.

MINI TLC

MINI SERVICE INCLUSIVE (MSI).

HET ONDERHOUDSCONTRACT ZONDER VERRASSINGEN.

Met MINI SERVICE INCLUSIVE (MSI) koop je je onderhoud vooraf in voor een vast laag bedrag. Vanaf € 699,- hoef je je de eerste 5 jaar of 100.000 kilometer nergens druk om te maken. Je kan MSI afsluiten tot de eerste onderhoudsbeurt.

MINI Winter- en zomercheck MINI Winter- en zomercheck

MINI WINTER- EN ZOMERCHECK.

door weer en wind.

Niets zo veranderlijk als het weer. Dus om er zeker van te zijn dat je MINI het hele jaar door is opgewassen tegen alle weersomstandigheden, is er de MINI Winter- en Zomercheck.