MINI Dealer

ACCESSOIRES.

MINI Accessoires.
MINI Accessoires.

ACCESSOIRES.

De fabrieksinstelling van elke MINI staat standaard op rijplezier. Maar mocht dat niet genoeg voor je zijn, kan je met de originele MINI accessoires van je MINI een nog groter feest maken om in te rijden. Kies uit een scala aan bijvoorbeeld velgen en banden, dakdragers, spiegelkappen, sportstrepen, de Britse vlag op je dak of de circuitwaardige John Cooper Works accessoires om je MINI helemaal naar je hand te zetten.

De MINI Teekhaak

De MINI Trekhaak.

Lekker weg met de boot? Een fietsweekend op de planning? Ga voor alles erop en eraan, want zonder trekhaak is jouw MINI niet compleet. Met de MINI trekhaak met afneembare kogelkop koppel je een aanhanger, trailer of caravan moeiteloos aan je MINI. Of je plaatst er eenvoudig een fietsendrager op.

MINI Accessoires.

PRODUCT VAN DE MAAND: MINI allweather vloermatten.

De MINI allweather vloermatten zijn functioneel en passen perfect bij jouw MINI. De rubber vloermatten in combinatie met de bijzondere vorm en opstaande rand van de mat laten geen vocht door. Op die manier wordt het interieur van je MINI beschermt tegen vuil. Elke vloermat wordt passend bij het interieur van de jouw MINI model ontworpen en benadrukt zo de persoonlijkheid van de auto. 

 

De belangrijkste voordelen:

 

- De MINI allweather vloermat is per model speciaal ontwikkeld en sluit 100% aan bij jouw interieur.

 

- Het robuuste materiaal slijt niet en beschermt het interieur waardoor je MINI nog langer mooi blijft.

 

- De vloermatten zijn extra stevig en gemakkelijk, zonder te morsen, uit je MINI te halen.