Voorkeursdealer

Garantie.

Verlengde garantie.

Rijplezier verzekerd.

Zekerheid rijdt wel zo lekker. Zekerheid rijdt wel zo lekker.
Een mini houdt zijn woord.

Wie in een nieuwe MINI rijdt, kan zich verheugen op de hoogste kwaliteitsnormen en krijgt rijplezier gegarandeerd. Mocht jouw MINI onverhoopt toch een defect vertonen, dan is je MINI verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten voor een periode van maximaal drie jaar vanaf de datum eerste toelating – wereldwijd. Aanvullend geeft jouw MINI dealer steeds vanaf de datum eerste toelating van je MINI:

- MINI Pechhulp – 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, 5 jaar lang
- Dekking van eventuele wegsleepkosten tot aan de volgende MINI dealer
- Uitgebreid mobiliteitsaanbod wanneer reparatie noodzakelijk is
- Drie jaar garantie op lakdefecten en twaalf jaar garantie op het doorroesten van de carrosserie. En omdat MINI zich inzet voor duurzame en toekomstgerichte mobiliteit biedt MINI garantie:

Tot acht jaar en/of 160.000 km garantie op de hoogvoltaccu bij MINI i voertuigen

Tot zes jaar en/of 100.000 km garantie op de hoogvoltaccu bij MINI Hybride voertuigen

Je geniet van onbeperkt rijplezier en kunt rekenen op een netwerk van MINI dealers wereldwijd die je indien nodig ondersteunen met een snelle en professionele afwikkeling in geval van reparatie.

MINI’s met een datum eerste toelating vóór 1 januari 2017 hebben 2 jaar garantie zonder kilometerbeperking.

MINI Occasions Next.
MINI Occasions next.

Als nieuw zo goed: bij de aanschaf van een MINI uit ons MINI Occasions NEXT programma ontvang je automatisch 24 maanden garantie op alle mechanische en elektronische onderdelen. Zo weet je zeker dat jouw gebruikte MINI niet voor verrassingen zal zorgen – alleen voor heel veel rijplezier.