MINI Dealer

MINI Bandenverzekering.

MINI bandenverzekering

OPTIMALE WEGLIGGING EN MAXIMALE VEILIGHEID.

Optimale wegligging en maximale veiligheid

36 MAANDEN VERZEKERING VOOR ALLE MINI WIELEN & BANDEN MET STERMARKERING.

Goede banden zijn essentieel voor een goede wegligging en daarmee voor jouw comfort en veiligheid. Maar met alle kilometers die ze maken, hebben je banden heel wat te verduren. Met de standaard inbegrepen MINI Bandenverzekering weet je zeker dat je altijd op de beste banden rijdt.

De MINI Bandenverzekering biedt een brede bescherming tegen:

  • Schade door scherpe voorwerpen zoals spijkers en glasscherven
  • Schade door het raken van een stoeprand
  • Vandalisme
  • Diefstal

DE VEILIGHEID ZIT IN DE STERREN.

Originele MINI Wielen en Banden met stermarkering zijn voor elk MINI model ontwikkeld samen met de allerbeste bandenfabrikanten, zoals Bridgestone, Dunlop, Goodyear en Pirelli.

TOT 100% TERUGBETALING.

Vanaf de registratie van jouw fabrieksnieuwe MINI of aanschaf van jouw Originele MINI Zomer- en/of Winterwielset zijn de banden 36 maanden lang verzekerd tegen diverse soorten schade, met een terugbetaling tot 100% van de aanschafwaarde. Deze verzekering geldt vanaf 1 maart 2020. 

 

De MINI Bandenverzekering geldt ook voor originele MINI Banden, die zonder velgen gekocht worden, bij de deelnemende MINI dealers en Erkend Service Partners:

Breeman Dubbelsteyn MINI Amsterdam Story Nijmegen
De Beier Dusseldorp NobraCars Helmond Story Waardenburg
De Fonkert Hans Severs NobraCars Uden Van Hooff Veldhoven
De Maassche Echt Kalfsbeek Renova Goes Van Laarhoven Eindhoven
De Maassche Venlo Keram Renova Roosendaal Van Poelgeest
Dijker Martinistad Story Den Bosch Vriesendijk

De Bandenverzekering van MINI geldt voor origineel gemonteerde banden en voor alle banden en wielen die zijn aangeschaft via jouw MINI Servicepartner. Exclusief velgen en arbeidsloon. Wil je meer informatie over de Bandenverzekering van MINI? Neem dan contact op met jouw MINI Servicepartner, of controleer je verzekeringspolis. De MINI Bandenverzekering is een product van Allianz Versicherungs-AG. Ingangsdatum 1 maart 2020.