MINI Dealer

Service van MINI?

MINI  Service van MINI

Niemand kent je MINI beter dan MINI.

dam Image
VERTROUW ONS JE LIEVELING TOE.

Onze speciaal opgeleide monteurs zijn echte kenners. Zij kennen als geen ander alle technische details van je MINI. Daarom kan je erop vertrouwen dat je lieveling de juiste aandacht krijgt en dat er alleen originele MINI onderdelen worden gebruikt om hem 100% MINI te houden.

MINI originele onderdelen
Originele MINI onderdelen

We gebruiken alleen originele MINI onderdelen, waardoor je zeker weet dat de vervanging een perfect resultaat oplevert. De onderdelen zijn gemaakt volgens de strenge MINI kwaliteitsnormen en passen exact. Bovendien zit er twee jaar garantie op. Je MINI blijft dus volledig origineel, inclusief de bijbehorende gunstige restwaarde.

MINI Service inclusive
MINI service inclusive

Voorkom onverwachte garagerekeningen en kies voor MINI Service Inclusive. Met een eenmalig bedrag is het voorgeschreven onderhoud inclusief onderdelen, vloeistoffen en werkplaatstarief voor een vaste periode gedekt, bijvoorbeeld vijf jaar/100.000km. Dat is pas zorgeloos rijden.

MINI Warranty
MINI Garantie.

Je MINI Garantie is een hele geruststelling, want het is onze in beton gegoten belofte dat mocht er iets mis gaan, wij het gratis voor je oplossen. Daarmee ben je verzekerd van jarenlang rijplezier.

MINI Fast Lane Service
Wij zorgen goed voor je.

De tijd vliegt voorbij als je bij een MINI dealer bent. Er is gratis WiFi, je kan kranten en tijdschriften lezen en natuurlijk zijn er de glanzend nieuwe MINI’s in de showroom om te bewonderen. En dat allemaal terwijl wij aan het werk zijn om je MINI zo snel mogelijk in topconditie voor te rijden.

MINI Fast Lane
Net zo snel als een MINI.

Moet je MINI snel klaar zijn? Dan is onze direct-service ideaal. Breng je MINI langs en wacht in onze comfortabele lounge tot het onderhoud gedaan is. In slechts twee uur verversen onze monteurs de olie, vervangen ze remblokken en banden en voeren eventueel een volledige beurt uit. Voordat je je afvraagt hoelang het nog duurt, staat je MINI weer helemaal fit voor je klaar.