COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Shop accessoires interieur MINI Shop accessoires interieur

Accessoires Interieur

MINI Shop
JCW
Lifestyle
Accessoires Interieur
Accessoires Exterieur
Onderstaand een selectie uit ons assortiment MINI Accessoires Interieur. Voor meer informatie of het aanschaffen van een product kan je terecht bij jouw MINI dealer of een Erkend Service Partner. 
Click & Drive

MINI Click & Drive System Klem

De veerbelaste sluiting is geschikt voor alle smartphones met een breedte tot 78 mm. Bevestig het eenvoudig aan de basisdrager voor het Click & Drive-systeem. Dit is optimaal gepositioneerd achter de snelheidsmeter, van waaruit het de route-informatie van de smartphone projecteert in het gezichtsveld van de bestuurder. 

MINI Click & Drive System Klem
MINI Click & Drive Systeem

MINI Click & Drive Systeem

Dankzij de variabele universele sluiting en 360° zwenkarm houdt het MINI Click & Drive systeem veilig elke smartphone met een maximale breedte van 78 mm vast.

Sleutelkap

JCW Sleutelkap

Het John Cooper Works-ontwerp is niet alleen uitzonderlijk stijlvol; het is ook slim. Omdat de ingebouwde NFC-chip (Near Field Communication) kan communiceren met de smartphone. Nadat de chip is geconfigureerd (met behulp van de NFC-app), wordt de smartphone tegen de toetsenkap gehouden om geselecteerde functies te activeren, bijvoorbeeld het volume, WIFI, Bluetooth of het openen van een app. Wanneer de smartphone een tweede keer aan de toetsenkap wordt gehouden, wordt de verbinding verbroken en worden de functies gedeactiveerd.

JCW Sleutelkap