COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Shop accessoires exterieur MINI Shop accessoires exterieur

Accessoires Exterieur

MINI Shop
JCW
Lifestyle
Accessoires Interieur
Accessoires Exterieur
Onderstaand een selectie uit ons assortiment MINI Accessoires Exterieur. Voor meer informatie of het aanschaffen van een product kan je terecht bij jouw MINI dealer of een Erkend Service Partner. 

Velgen & Banden

Wintervelgen

16" Radial Spoke (Styling 508) wintervelgen

De hoogwaardige 16 " lichtmetalen MINI velg Radial-spaak 508 is uitgevoerd in Jet Black. Winterband met runflat, velgmaat 5,5 J x 16 met bandenmaat 175/60 R16 86H XL RSC.
16" Radial Spoke (Styling 508) winterwiel
16" Revolite Spoke (Styling 517) winterwiel

16" Revolite Spoke (Styling 517) wintervelgen

De hoogwaardige 16" lichtmetalen velg Revolite Spoke 517 is gesmeed en ontworpen in helder zilver. TPMS winterband, kan worden uitgerust met sneeuwkettingen. Velgmaat: 7J x 16. Bandmaat: 205/65 R16 95H M + S.

18" JCW Grip Spoke (Styling 815) Silver wintervelgen

Sportieve John Cooper Works 18" wintervelg Grip Spoke 815 in Bright Silver met bandenspanningscontrolesysteem en runflat band. Velgmaat: 8J x 18. bandenmaat: 225/40 R18 92V XL.
18" JCW Grip Spoke (Styling 815) Silver winterwiel

Lichten

Koplampen

MINI Additionele LED koplampen, Chroom

De LED-extra koplampen in chroom combineren LED-lichttechnologie met de extra koplampen die vaak worden gebruikt bij het rally rijden. Voor het eerst zijn de diodes niet zichtbaar wanneer de koplampen zijn uitgeschakeld. In plaats daarvan kan een verfijnde detaillering met de opvallende MINI-aanduiding worden gezien. En wanneer ze in gebruik zijn, zijn ze in elk opzicht zeer indrukwekkend. De lichtkleur van 5.700 K correleert met de kleur van het daglicht en is daarom bijzonder gemakkelijk voor het oog. Dit witte licht zorgt voor een nog betere wegverlichting, vooral 's nachts of bij slecht weer. Het is ook ideaal voor zowel LED- als halogeenkoplampen. De extra koplampen zijn optimaal gesynchroniseerd met de elektronica aan boord en schakelen zichzelf automatisch aan en uit, samen met de grootlichtkoplampen. Ze worden snel en eenvoudig aan de voorkant van de radiatorgrille van het voertuig bevestigd met behulp van de afzonderlijk verkrijgbare bevestiger. Ze worden zo veilig op hun plaats vergrendeld dat ze niet hoeven te worden verwijderd bij het wassen in de auto.

MINI Additionele LED koplampen, Chroom
MINI Sierring Koplamp Piano Black, Links

MINI Sierringen Koplampen Piano Black

De John Cooper Works sierringen hebben een opvallend design in hoogglans zwart en omsluiten de koplampen. Het effect van de sierringen kan in combinatie met andere zwarte exterieurdelen zelfs nog worden versterkt.

Bandenreparatieset

MINI Banden reparatieset

De Mobility-set zorgt ervoor dat de MINI naar een servicepartner kan worden gereden in geval van schade aan een band. Een compacte, krachtige compressor en een speciale bandafdichtmiddel zorgen ervoor dat een kleine lek snel en gemakkelijk kan worden hersteld.

MINI Banden reparatieset
Dakdecoratie

MINI Dakdecoratie, Night Jack

Deze stijlvolle MINI dakafbeelding in Night Jack ontwerp geeft de auto een unieke, individuele uitstraling. Deze hoogwaardige sticker voor het glazen dak is bestand tegen schade.

MINI Dakdecoratie, Night Jack
MINI Dakdecoratie, Union Jack

MINI Dakdecoratie, Union Jack

Deze stijlvolle MINI dakafbeelding van de Union Jack geeft de auto een unieke, individuele uitstraling. Deze hoogwaardige sticker voor het glazen dak is bestand tegen schade. Bij de MINI Clubman is ook de dakrand aan de zijkanten beplakt, zodat de uiting van alle zijden opvalt.

MINI Glasdakdecoratie, Night Jack

Deze stijlvolle MINI dakafbeelding in Night Jack ontwerp geeft de auto een unieke, individuele uitstraling. Deze hoogwaardige, premium gekleurde sticker wordt precies op het glazen schuifdak aangebracht. De matzwarte delen zijn ondoorzichtig en de zwarte delen zijn transparant. Natuurlijk is het embleem bestand tegen schade. 

MINI Glasdakdecoratie, Night Jack
JCW

MINI JCW Kleppenuitlaat demper systeem

Het John Cooper Works dempersysteem is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Het geeft een onmiskenbaar geluid in de Sport-modus, voor dagelijks rijden en garandeert de ultieme adrenalinekick op het circuit in de Track-modus. Het wordt draadloos bestuurd via Bluetooth 4.0.

MINI JCW Kleppenuitlaat demper systeem
MINI JCW Pro LED Dorpellijsten

MINI JCW Pro LED Dorpellijsten

De sportieve John Cooper Works Pro dorpellijsten worden van achteren verlicht met efficiënte LED's. Ze geven een magisch effect in het donker, maar zijn ook met daglicht goed te zien.

MINI JCW Pro Racing Side Stripes, Grey

De grijze John Cooper Works Pro Racing side stripes herinneren aan het design van de Rally van de Monte Carlo-winnaar uit 1964: een Mini Cooper S met startnummer 37.

MINI JCW Pro Racing Side Stripes, Grey